No tak mýmu chlapovi je 26. Janičku koupal i koupe doteď. Ovšem...co jsme přestali mazat pipku, tak teď už má taky zábrany. Dokud byla malá, tak mu to nevadilo, při přebalování normálně namazal, ale teď když se zprudí, tak zavolá mě, abych jí namazala. Teď o Vánocích se šli spolu poprvé vysprchovat, aby jsme ušetřili čas a hlavně kvůli vodě, takže to ho jana viděla poprvé a příjemné mu to nebylo. Ona je hodně zvídavá, takže první co bylo-otázka co to táta má a když jsem řekla že šulínka, tak si chtěla šáhnout. On mi pak řekl, ať jí umeju, že se musí držet, protože ona se na něj uplně dychtivě dobývala-prostě si to chtěla prohlídnout, což chápu že mu bylo nepříjemný. Takže tím jsem ponaučená do budoucna. Když teď na gauči třeba roztahuje nohy, nebo si i šmatlá po pipce, tak jí vždy řeknem ať si schová pipinku, nebo a´t jí nechá na pokoji a není to proto, že by nám to vadilo, ale protože tohle jí chceme vštípit od dětství, že intimní místa by si měla zakrývat-proto i v létě měla plavečky, když jsme šli na zahradě do bazénu, nebo když běhala po zahradě, gaťky neměla, ale měla sukýnku. Jsou totiž děti, které jsou naprosto spontání a začnou se i vtomhle nízkém věku ošmatlávat nebo chtějí chodit nahaté a s tím já teda nesouhlasím. Nevim, jak to bude, když budem teď mít kluka. Už jsem se totiž setkala se spoustou chlapů, co mají zábrany namazat nebo přetáhnout pinďu. mě jako mámě to problém dělat nebude, ale zásdy hygieny u kluků pak s ním taky bude řešit táta, takže na tom budem asi jako teď s Janičkou. Prostě holky s holkama a kluci s klukama, když už se nejedná o miminko a dítko chápe intimitu a rozdíly mezi holkou a klukem. Tak snad máme tedy zdravý názor a nemůžu říct, že chlap je prudérní-já mám názor takový, že by to tak prostě mělo být
chlap umývá malou od narození a to i tam,díky její nemoci se to musel naučit důkladně čistit,ne vždy je maminka při ruce,doma chodím já věčně v podprdě nebo prolítnu i bez ní,syn má 13 a myslím,že díky tomu,že je zvyklý nijak ho nevyvedou z míry třeba kojící ženské,tak jako jeho kámoše . za to chlapi chodí v trenkách a je fakt ,že johča jak vidí nahatého chlapečka hned k němu běží a kouká,což mi není nadvakrát příjemné. Myslím,že kdyby byla zvyklá se třeba koupat s tátou tak jí to tak nepřijde,od puberťáka nemůžu chtít ,aby se s ní koupal,že Měla období kdy se vyslékla a ukazovala všem,že má pupu. Tak jsem jen řekli,super nebo něco takového,nijak si toho nevšímali a přešlo to. A na veřejnosti bych ji nevyslíkla,páč nikdy nevím co za prasáka se může koukat Ani před dědečkem,protože vím,že mu by to v jeho věku opravdu nebylo příjemné Jo a dnes si dala nafouklý balon mezi nohy a říká,že má velký klkl( pindíka) Ale tím,že na to neupozornujeme si myslím,že to brzo přejde ,snad
Co se týče malýho, u chlapa nic takovýho nepozoruju, jen mu vadí, když já chodim doma nahá (myslim třeba, když vylezu z koupelny nebo když se jdu ráno oblíknout), aby z toho prej neměl kluk trauma
Ahoj holky, ptám se možná dost netradičně, ale vysvětlím o co se mi jedná.... Mám chlapa, který patří mezi protřelé a životem znalé. Brali jsme se v jeho 35-ti letech a přestože neznám počet jeho postelových partnerek a další podrobnosti, vím, že do panice měl fakt hooodně daleko A teď co mi přijde zvláštní. Přestože je takhle protřelý, přijde mi, že v sexuální výchově je strašně prudérní. Uvedu příklady. Už jsem to tu dnes psala. Když Kamču koupu, udělám ji ze sprchové pěny jakože pindíčka... Vadí mu to. Když se Kamča třeba v létě válela na zemi nahá a roztahovala nohy do praku, byl z toho dost rozpačitý Zvláštní je, že mám kamarádku, která má stejně starého manžela jako můj - jsou vlastně s tím mým spolužáci a i on to má stejně.... Jak jsou na tom Vaši chlapi?
V tomhle je ten můj chlap úplně opačnej. Nějak mu to nevadí. Spíš to občas vadí mně
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru