ahoj holky tak mě dnes napadla možná hloupá a jednoduchá anketa,ale přiznám se bez mučení,ráda si počtu- jsem zvědavá je to psáno stroze,ale samozřejmě budu ráda,pokud se rozepíšete 1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí NE 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE NE 3.Depilace různých částí těla? Nemám ráda chlupaté chlapy, kdyby na to můj medvět přistoupil, tak už je oholenej - nic proti tomu nemám 4.Tetování? vkusné tetování se mi líbí, ale prostřelené srdce šípem apod. jsou šílené 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? ani jeden 6.Solárko u chlapů? Nemám problem - proč nééé, když to nepřeženou 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? Nejlepší jsou polodlouhé vlasy, takové ty "sestříhané"
Na tuhle anketu mě přivedla moje stále se zvyšující obliba Bosy,tím pádem i častější návštěvnost různých cvičících center.Nezaujatě pozoruju sortu dnešních chlapů a už to dávno není co to bývalo Prostě mě zajímá váš pohled na chlapi,co se vám líbí,nelíbí,co byste ještě zkousli a co už je moc.Díky všem za účast
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
1.Piercing u chlapa ANO/NE ANO, samozřejmě s rozumem a vkusem 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE jednoznačně NE 3.Depilace různých částí těla? Je mi to celkem jedno, ikdyž podpaží a záda stačí 4.Tetování? Ano, když to nebudou celé záda nebo celé ruce 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? Tak něco mezi, ani jedno se nesmí přehánět 6.Solárko u chlapů? NE. Přirozené opálení ze sportu nebo práce 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? Krátké, maximálně takové to sestříhané délka pod uši, u chlapa mě dlouhé vlasy přímo odpuzují
1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí Dřív by se mi u toho mého líbil v obočí, ale ve 30ti už NE! 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE NE!!! 3.Depilace různých částí těla? ANO píšu u zad, hrudník určitě NE, to je teploušské ..ale mně úplně stačí, když si holí podpaží a a to další potřebné místo! :mrk: 4.Tetování? Není potřeba, ale snesla bych to..ne na obličeji. 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? Troška svalů neuškodí, ale kulturista už je moc..drsný i sympatický dohromady. 6.Solárko u chlapů? NE 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? Když už dlouhé vlasy, tak krásně husté a kudrnaté, rovné jsou ošklivé, jinak kraťoučký sestřih a nejhorší je sestřih stylu šampon.
Naposledy upravil červík dne úte 19. dub 2011 11:22:04, celkově upraveno 2
ahoj holky tak mě dnes napadla možná hloupá a jednoduchá anketa,ale přiznám se bez mučení,ráda si počtu- jsem zvědavá je to psáno stroze,ale samozřejmě budu ráda,pokud se rozepíšete 1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí na některých je to hezký, ale nic se nesmí přehánět...
2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE taky záleží jak na kom,ale moc se mi to nelíbí
3.Depilace různých částí těla? no mě se líbí zastřižené intimní patrie a fousy tak dvou tří denní 4.Tetování? nějaký decentní je hezký a když je na hezkým těle tak proč ne 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? něco mezi tím, hlavně s ním mesmí být nuda 6.Solárko u chlapů? ne 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? krátké, dlouhé mě odpuzují, nelíbí se mi u chlapů takový ty dlouhý v culíku Na tuhle anketu mě přivedla moje stále se zvyšující obliba Bosy,tím pádem i častější návštěvnost různých cvičících center.Nezaujatě pozoruju sortu dnešních chlapů a už to dávno není co to bývalo Prostě mě zajímá váš pohled na chlapi,co se vám líbí,nelíbí,co byste ještě zkousli a co už je moc.Díky všem za účast
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Registrován: ned 08. úno 2009 21:11:49 Příspěvky: 6805 Bydliště: Hradec Králové
1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí ani ne 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE ano 3.Depilace různých částí těla? ano 4.Tetování? ano 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? ani jedno 6.Solárko u chlapů? nevadí 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? krátký
1. Nemam to na nich moc rada a jedinej jakej by mi asi nevadil je v jazyku 2. Prijde mi to u chlapa divne ale pokud je to treba tak proc ne. A nekterym slusej aspon trochu melirky 3 Mam rada kdyz je chlap oholenej nebo aspon vzatej strojkem dole a podpazi 4. Tetovani mi nevadi a libi se mi. Ale vseho s mirou 5. Primo kulturista ne ale mam rada vyssi a vypracovanejsi 6. Ne 7. Kratke, pokud mozno vyholene :-D
_________________ _________________ S laskou tvorim tenhle web
1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí NE 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE Vlasů a né každému to sluší takže individuálně 3.Depilace různých částí těla? NE 4.Tetování? ANO 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? ANI JEDNO 6.Solárko u chlapů? NE 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? KRÁTKÝ SESTŘIH
1.ano, a to v oboci , v brade ,usich, jo a v jazyku - je to priiima kdyz to cinka :D ... jinak co bych prekousla je v bradavce.. a tam dole no muj by to mit nemusel ale neni to spatny :D 2.URCITE!!!! miluji kdyz ma nakou barvicku (ale muj to ma uz v praci zakazany takze ani to blby ciro nemuze mit zeleny ,cerveny , modry :( ) 3.ano a to tam tam tam :D dole a podpazdi :) 4.JOOOOOO ale muj nema :( chtel by ale porad nevi co takze se toho asi nedockem :( 5.urcite naky svaly a postavu mej - rozhodne nakyho pivniho pupkace! 6.tak proc ne kdyz to neprehanej ale muj by nesel :) 7. jak u kteryho u myho si to nedovedu predstavit a svyho brach si zas nedovedu predstavit na kratko (ten ma vlasy cca k lopatkam) :)
zaneta píše:
ahoj holky tak mě dnes napadla možná hloupá a jednoduchá anketa,ale přiznám se bez mučení,ráda si počtu- jsem zvědavá je to psáno stroze,ale samozřejmě budu ráda,pokud se rozepíšete 1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí v obočí beru 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE záleží na barvě 3.Depilace různých částí těla? jen podpaždí 4.Tetování? je mi to fuk 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? sympatický intelektuál 6.Solárko u chlapů? ne 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? dlouhé vlasy klidně,ale musí být kvalitní a starat se o ně,znám jen jednoho co je má Na tuhle anketu mě přivedla moje stále se zvyšující obliba Bosy,tím pádem i častější návštěvnost různých cvičících center.Nezaujatě pozoruju sortu dnešních chlapů a už to dávno není co to bývalo Prostě mě zajímá váš pohled na chlapi,co se vám líbí,nelíbí,co byste ještě zkousli a co už je moc.Díky všem za účast
zaneta píše:
ahoj holky tak mě dnes napadla možná hloupá a jednoduchá anketa,ale přiznám se bez mučení,ráda si počtu- jsem zvědavá je to psáno stroze,ale samozřejmě budu ráda,pokud se rozepíšete 1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí [color=#800040]asi ani nikde, myslím že je to pro m[color=#800040]ladší 30ti let[/color][/color] 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NEslizké 3.Depilace různých částí těla?nemám ráda chlupy, leze mi to do huby 4.Tetování?ano, příjde mi to sexy 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál?takovej 190cm a 95 kilo vážící chlap je moje krevní skupina 6.Solárko u chlapů?nechápu ani u žen 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih?sexy skinhead, miluju chlapy s holou palicí, ale rasista nejsem, pozuze sestřih mě rajcuje. Setinkou sestřiženej je tak akorát Na tuhle anketu mě přivedla moje stále se zvyšující obliba Bosy,tím pádem i častější návštěvnost různých cvičících center.Nezaujatě pozoruju sortu dnešních chlapů a už to dávno není co to bývalo Prostě mě zajímá váš pohled na chlapi,co se vám líbí,nelíbí,co byste ještě zkousli a co už je moc.Díky všem za účast
se omlouvám, to je moje práce
_________________ _________________ v pacovním procesu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru