Registrován: stř 04. úno 2009 22:42:08 Příspěvky: 2403 Bydliště: Praha
zuzinek.. píše:
Effka píše:
JaninkaU píše:
my měli menší krizi,ale už na tom pracujem a zatím v pohodě, nemůžu si stěžovat, k dětem vstávám téměř jen já, manžel má náročnou práci tak to po něm nechci jen hodně výjimečeně si ráno tak hodinu pospím, ale mě těch 5-6h spánku, i když je přerušovaný stačí včera mi řekl tchán, že ho moc rozmazluju, že má jít na převýchovu k bráchovi-ten musí doma uklízet, jeho žena skoro nic nedělá-má přece dvě děti tak nemá čas na uklíd
Můj musí taky doma uklízet. A není to tak, že bych to s těma dětma nezvládala sama. Ale z principu - on ten bordel dělá stejně jako já, tak co by ho stejně jako já neuklízel?!
manžel taky doma uklízí ale naštěstí nemusí ale chce
Můj manžel nám doma zase vaří . Vaří skvěle a navíc ho to baví , takže já zase pro změnu uklízím. Tak jsme si to rozdělili a vyhovuje nám to. O kluky se stará ten, kdo je zrovna po ruce
U nás je to zatím jak kdy, sama jsem na to zvědavá až se narodí druhé Ale jak znám svého manžela, tak se bude snažit mi co nejvíce pomoc, tak snad to bude klapat
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Občas mám pocit, že si o všechno musím říkat, jinak chlapa pomoct vůbec nenapadne... Na nervy mi leze často, ale pak jsou zase chvilky, kdy fungujeme jako spokojená rodinka, a proto se taky těším na Vánoce. Dílna bude zavřená a bude s náma.. A na druhou stranu, on zase vaří... a to mi pomáhá ze všeho nejvíc, uvařit oběd s Lukášem je opravdu umění.. Každý úterý večer můžu na aerobic, každý druhý pátek chodím se známýma na vínečko (střídáme se), jednou za měsíc v sobotu dopoledne mám akci "zumba", každou středu v šest ráno, než se probudí, jezdím na volejbal... ono to s ním zase tak špatný není.. snad jen kdyby nemusel tolik pracovat...
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Asi jako u většiny z Vás.... Přijede večer z práce, nají se podívá se na zprávy, okoupe děti a opět si sedne k TV a nebo k PC. Když fakt vidí, že toho mám plné kecky, tak pomůže. Ale bohužel je skoro pořád v práci, takže večer padám na hubu Ale když byli děti malé, tak si je o víkendu ráno vzal do obýváku a nechal mě dospat a nebo teď pomáhá s cukrovím (maže linecké marmeládou, plní úlky,...). Slíbil mi, že si ve středu veme Oliho do práce, abych měla klid na úklid, ale zas mám doma nemocnou Leu, takže uvidím, kolik toho klidu bude
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
řekla bych, že náš vztah patří mezi harmonické, ale... něco za něco. Manžel bouchá prachy a já se starám o chod domácnosti a o Kamču. Nikdy k ní nevstává, protože do práce vstává před 6 a je z toho naprosto vyřízený. Doma mi málokdy s něčím pomůže, jednoduše nemá kdy... Kamču vezme občas na procházku... toť vše. Z těchto důvodů jsem ráda, že mám jen jedno dítě... Je to pohodička, takže neremcám a mám doma klid....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Ten můj je unavený pořád, takže s vojtou vstává každý den - v pracovní dny i o víkendu. Je to kolem 7:30, takže to fakt není katastrofa. A jinak mně občas štve, teď víc, ale to bude těma hormonama. Samozřejmě vím, že je to nejlepší chlap na světě. Ale držet ve střehu se musí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru