leco píše:
Ten můj je unavený pořád, takže s vojtou vstává každý den - v pracovní dny i o víkendu. Je to kolem 7:30, takže to fakt není katastrofa. A jinak mně občas štve, teď víc, ale to bude těma hormonama. Samozřejmě vím, že je to nejlepší chlap na světě. Ale držet ve střehu se musí
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
kalypso píše:
leco píše:
Ten můj je unavený pořád, takže s vojtou vstává každý den - v pracovní dny i o víkendu. Je to kolem 7:30, takže to fakt není katastrofa. A jinak mně občas štve, teď víc, ale to bude těma hormonama. Samozřejmě vím, že je to nejlepší chlap na světě. Ale držet ve střehu se musí
můj je nejlepší na světě
No to jo, ale můj je nejlepší na světě v Brně Jo a taky jinek ročník!!!
leco píše:
kalypso píše:
leco píše:
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
kalypso píše:
leco píše:
kalypso píše:
leco píše:
leco píše:
kalypso píše:
leco píše:
kalypso píše:
leco píše:
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
u nas je to ok. ale o deti se staram v 99% ja. neexistuje, ze by k nim v noci vstaval ci se o ne nejak staral pres den. ale ono to ani nejde, je hodne v praci. ja to po nem ani nevyzaduju, pac vim, ze by to nezvladl
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Sarinko to je jen obdobi...u nas je to nekdy tak a nekdy tak...nekdy pomaha co to jde a nekdy se mu nechce, chce si odpocinout. uz ted malo vstava s ondrou, drive to bylo lepsi, ale ja jsem se ted naucila vstavat a nedela mi to problemy a kdyz vidi ze jo, tak vstane on. jinak vim ze nas miluje a dava to ted najevo mnohem vic nez drive, ale i preste ze je nam spolu krasne, jsem rada kdyz je v PRACI
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
No,uvidíme,jak to bude až se Tobík narodí,ale já si teda zatím stěžovat nemůžu,dokonalej není,ale to ani zdaleka já!O malou se ve většině případů starám já,ale on si s ní krasně hraje,neodbyde jí nikdy,i když je unavenej!má hodně náročnou práci,ale i tak pomáhá s domacností,maká na baráku,ani si nestěžuje,když mu říkám,že z toho života nic nemá,tak se na mě tak koukl a řekl,alejá mám přece vás!Nemohla jsem si vybrat líp.i když stát se může cokoliv a taky kolikrát z něj rostu:o)
Tak já jsem asi jediná z těch šťastnější, kterým druhé dítě změnilo komplet vztah i život s manželem. Když se nám narodila Míša, tak jsem se tak šíleně odcizili, že jsem si říkala, že to snad nemůžu vydržet do konce života Hrůza - já na něj byla alergická - i když on se snažil, já byla pořád nasupená, divím se, že mě nekopl do prdele.......prostě tak jak píšou všude - svou lásku jsem dávala jen Míše, pak i Fanda otupěl a už neměl snahu ani zájem se nějak snažit, takže jsme si jeli tak nějak solo, ale oba jsme se snažili 100% věnovat Míše. Najednou se něco zlomilo a my jsme si opět začali k sobě hledat cestičku, trvalo to možná víc jak rok a pak když už jsme cítili, že je to opravdu fajn, tka jsme se domluvili na Barunce, která se nám za 3 měs. podařila a od té doby to je pořád super To je jasné, že někdy bych ho do toho zadku nakopala, ale to je přeci normální, nejsme v pohádce, takže někdy i ty hádky jsou, někdy mě taky sejří, ale kvůli nepodstatným věcem..... Ale tedy s holkama mi pomáhá opravdu jak jen může, když je doma, tak je zcela samozřejmé, že je jde koupat a převlíkat do pyžamek a já mezitím dělám véču atd. atd. O víkendu chodí dopo spolu ven něco dělat - já vařím a odpo máme většinou nějaký plán.........Já si fakt v tomto směru nemohu stěžovat Ale jak říkám, nikdo není idelání, taky mě někdy naštve, ale když to tu někdy tak čtu, tak jsem fakt strašně za mého manžílka š´tastná A můžu říci, že čím dýl spolu jsme tak tím víc se milujeme (píšu milujeme, protože to člověk cítí, když je to oboustranné)
Ježiši, to jsem tomu zase dala, ale asi to potřebovalo jít taky ze mě, abych si uvědomila co doma mám a až budu zase někdy nasraná, tak si to sem půjdu přečíst
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru