Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Koho zajímá, jak jsem se rozhodla?
PříspěvekNapsal: úte 04. led 2011 12:33:40 

Marti asi si udělala to nejlepší, co si mohla. Neuzavíráš nic naplno, ale dáváš mu jasně najevo, že to zvládneš i bez něj a pokud se nezmění, má prostě smůlu. Držím palce, aby to dopadlo tak, jak si přeješ :srdce.gif:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: úte 04. led 2011 12:57:25 

marthy1 píše:
Kačula píše:
marthy1 píše:
zabka píše:
JaninkaU píše:
marthy1 píše:
Tak zase píšu hromadně...
Chlap pije denně - ráno, v poledne, večer, domů si koupí lahváče, když jdem na procházku, musí se stavit na jedno, protože procházky musí mít nějaký cíl.
Na Vánoce jsem mu chtěla dát ozdravný pobyt v odvykačce :s: už i doktor mu to nabídl, ale tady je zase trochu problém s tím, že podniká, je v obchodě sám a kdo by za něho ty 3měsíce platil nájem a další věci? Já z mateřské? Nevím, jak se to v takovém případě dělá..
Chce sám omezit aspoň tvrdej alkohol, ale že by přestal pít denně, to nehrozí!
Včera jsem se ptala, jestli mu tam není smutno a on, že mu chybí malej. Tak aspoň ten mu chybí...

zkus se pozeptat na tu ambulantní léčbu, zajdi za dr. a vysvětli, že podniká a atak,ale to by musel opravdu chtít tvůj manžel nepít a nejen to omezit,ale nevzít NIC

jj, omezovani nefunguje! bud pit bude anebo si neda ani male pivo - bohuzel :sad.png:

Doktor ho zná, vždyť už mu nabízel, že by mu napsal do odmašťovny průvodku. Ale chlap hlavně nevidí, že by ten problém měl takový, aby se musel takto léčit a myslí si, že to zvládne sám.
Ano, on to zvládne, ale vydrží to tak měsíc, co se krotí a má jen 2piva denně, ale pak zase přijde nějaký důvod, kdy si prostě dát musí víc a tvrdý a už se znovu veze. Za tu dobu, co je malej na světě už se pokoušel ten chlast omezit aspoň 4x a vždy to mělo jen krátký účinek.
Já nevím, proč si nemůže dát pivo jednou za čas, jako normální člověk, proč si nejde do té hospody třeba o víkendu posedět a pokecat, vždyť tím by se tolik vyřešilo a kolik peněz by mu zbylo!!!!! Je pryč zatím jen 2dny, takže se mi ještě nestihlo stýskat, jen mi přijde, že je mi tady dobře a čím víc přemýšlím, tím míň se chci vrátit ... hlavně vrátit k němu. Ono je to asi i tím, že moje city jsou jaksi už dlouho ochablé :(

fakt tě lituji - to je začarovaný kruh - alkoholici si vždy myslí, že oni problém s chlastem nemají, ale jak píšeš kolik toho vypije, tak on prostě alkoholik je!!! Já bych se rozhodně k takovýmu chlapovi nevrátila, budeš se celý život trápit, celý život před ním utíkat - to je můj názor!!!!! Posílám ti hodně síly :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

Děkuji! Já asi nejsem tak rozhodná, jako ty. Pořád si říkám, že to bude lepší, i když si myslím, že ty city se asi nevrátí a že když se to zlepší, tak jen na chvíli... Do toho ještě tchýně pořád vrtá, že když ho nechám, tak se upije ještě víc. Mě na něm záleží, ale asi už jinak, než na partnerovi. Já prostě nevím? Uvidím, jak to bude za nějakou dobu, třeba se všechno změní, třeba taky ne...

ty jsi hrozně hodná holka.............. :pus:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 04. led 2011 13:54:46 

marthy1 píše:
Kajka píše:
marthy1 píše:
Lulu píše:
Martinko,já myslím,že si udělala správně rozhdnutí :ano: ..ted už to záleží jen na něm,jak se k tomu postaví....já tohle mám za sebou,taky jsem od Ondry odešla...byla jsem 14dní u mamky a pak se po dlouhém přemlouvání obouch rodin vrátila...a musim říct,že to mělo smysl a jsem za to ráda :srdce.gif: ..Ondra je od té doby uplně jinej..ted když se hádáma,tak na něj řvu,že zas odejdu a je klid :s: ..tak ti přeju,aby se vše v dobré obrátilo :pus:

Peti, ale ty jsi ho pořád měla moc ráda, ne? Já se s tímto pocitem už peru dlouho.
A já už kolikrát říkala, že odejdu, ale prý se opakuju! V září 2009 jsem taky odjela k našim, ale vrátila jsem se asi moc brzo. Teď bych tu chtěla být tak měsíc, pokud to bude možné?

A třeba zjistíš, že jste s malým takto spokojenější a víc v klidu a nebude Ti to stát za to, aby ses vracela do "jámy lvové" :srdce.gif:
Ale neříkej mu, že máš v plánu se za měsíc vrátit. Nech ho, ať si myslí, že to takto může zůstat napořád a že o příchodu začneš uvažovat, až uvidíš, že se hodně obrátil a začal se sakriš pořádně snažit :w: :w: :w:
Možná to ještě trošku doraz tím, že se stavíš doma ještě pro nějaké věci :mrk:

když to doma je 70km odsud a já nemám vozidlo... já mu říkala, že si dáme vědět, kdy přijede poprvé a podruhé, takže neví, jak dlouho tu chci zůstat, ale ví, že těch 14dní určitě.
Závidím těm, co mají krásný vztah a jsou zamilovaní a nemusí řešit, jestli odejít, nebo zůstat!

jojo Martinko to ja taky zavidim..ale nebudem si nic nalhavat krasny a stale milujici vztahy sou jen v teleizi a knizkach.... ale jen si udrz svuj nazor a stuj si za tim!!!! :pus:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 04. led 2011 14:21:09 

Držím ti strašně moc pěstičky, on pokud alkoholik nepřestane chlastat, tak se k lepšímu nikdy nezmění, spíš naopak, bude čím dál horší, bohužel znám ze svých dětských zkušeností. Mojí mámě trvalo strašně dlouho než na to přišla a trpěla tím nejen ona, ale taky my děti, brácha kvůli tomu propadal ve škole a byl nervově v háji už jako malé dítě a pak si pán našel ještě novou známost, tak mamka konečně odešla a udělala tu nejlepší věc ve svém životě, i když byli začátky těžké, ale te´d má klid a otčím nemá daleko k tomu aby se uchlastal a jeho vlastní matka mu řekla, že ho měla radši utopit když se narodil, než mít něco takového za syna a on to má v paži, mu stači k životu už jen ten chlast. Takže pokud ten tvůj s tím něco neudělá, tak bych se k němu určitě nevracela, jen z důvodu, že tchýně řekla, že se kvůli tomu akorát úplně uchlastá, budeš tím akorát trpět ty a mrňous a chlap to bude mít dál v paži a tvrdit jak to zvládá. Posílám hodně sil, bude zase určitě mnohem líp :pus:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 04. led 2011 16:03:30 

carodejka_johanka píše:
marthy1 píše:
Kajka píše:
marthy1 píše:
Lulu píše:
Martinko,já myslím,že si udělala správně rozhdnutí :ano: ..ted už to záleží jen na něm,jak se k tomu postaví....já tohle mám za sebou,taky jsem od Ondry odešla...byla jsem 14dní u mamky a pak se po dlouhém přemlouvání obouch rodin vrátila...a musim říct,že to mělo smysl a jsem za to ráda :srdce.gif: ..Ondra je od té doby uplně jinej..ted když se hádáma,tak na něj řvu,že zas odejdu a je klid :s: ..tak ti přeju,aby se vše v dobré obrátilo :pus:

Peti, ale ty jsi ho pořád měla moc ráda, ne? Já se s tímto pocitem už peru dlouho.
A já už kolikrát říkala, že odejdu, ale prý se opakuju! V září 2009 jsem taky odjela k našim, ale vrátila jsem se asi moc brzo. Teď bych tu chtěla být tak měsíc, pokud to bude možné?

A třeba zjistíš, že jste s malým takto spokojenější a víc v klidu a nebude Ti to stát za to, aby ses vracela do "jámy lvové" :srdce.gif:
Ale neříkej mu, že máš v plánu se za měsíc vrátit. Nech ho, ať si myslí, že to takto může zůstat napořád a že o příchodu začneš uvažovat, až uvidíš, že se hodně obrátil a začal se sakriš pořádně snažit :w: :w: :w:

když to doma je 70km odsud a já nemám vozidlo... já mu říkala, že si dáme vědět, kdy přijede poprvé a podruhé, takže neví, jak dlouho tu chci zůstat, ale ví, že těch 14dní určitě.
Závidím těm, co mají krásný vztah a jsou zamilovaní a nemusí řešit, jestli odejít, nebo zůstat!

jojo Martinko to ja taky zavidim..ale nebudem si nic nalhavat krasny a stale milujici vztahy sou jen v teleizi a knizkach.... ale jen si udrz svuj nazor a stuj si za tim!!!! :pus:

Johanko, proč mylsíš, že krásné vztahy jsou jen v knížkách? Já ho mám, taky se někdy štěknem, jasně, ale musím říct, že svého manžela nade vše miluju a on mě taky, přesvědčuje mě o tom neustále... :mrk: a to jsme spolu téměř 8 let, možná to není ještě moc dlouhá doba, ale krátká taky ne!
Marti, udělala jsi dobře, vydrž, moc ti přeju, ať se to srovná nebo ať už se konečně stane něco, co tě opravdu přesvědčí o tom, co je správné udělat... :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

MŮJ BAZÁREK

Obrázek

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 04. led 2011 16:06:40 

PjóDatlé píše:
carodejka_johanka píše:
marthy1 píše:
Kajka píše:
marthy1 píše:
Lulu píše:

Johanko, proč mylsíš, že krásné vztahy jsou jen v knížkách? Já ho mám, taky se někdy štěknem, jasně, ale musím říct, že svého manžela nade vše miluju a on mě taky, přesvědčuje mě o tom neustále... :mrk: a to jsme spolu téměř 8 let, možná to není ještě moc dlouhá doba, ale krátká taky ne!
Marti, udělala jsi dobře, vydrž, moc ti přeju, ať se to srovná nebo ať už se konečně stane něco, co tě opravdu přesvědčí o tom, co je správné udělat... :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

Ták ták :jednicka: :srdce.gif: :srdce.gif: Ondru miluju možná ještě víc,než jsem ho kdy milovala....teda toho mýho Ondru,aby nedošlo k mejlce :s: ....jaký si to člověk udělá,takový to má...a že jsme měli krizi,to k tomu patří :ano: já už si ani nedovedu představit život bez něj :n:

ObrázekObrázek

dětská zdravotní sestra momentálně na mateřský

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 04. led 2011 18:02:15 

Holky, moc vám děkuji za písemnou podporu! Já vím, že to nikde není 100% bez mráčků, ale u nás se to táhne už moc dlouho, kdy je zataženo, takže už bylo potřeba něco udělat. Zatím mi nic nechybí, mám tu svoje kamarády, babička s dědou, co se starají, ani vařit moc nemusím :s: ale stačí, aby někdo zazvonil a malej hned běží ke dvěřím a volá táta. To mě trochu zabolí, když si představím, že by ten konec fakt byl!? Snad to dopadne, jak má :svatej:

MOJE TVORBA BIŽU
http://marthy1.rajce.idnes.cz/

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=242259

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 06. led 2011 1:28:34 

marthy1 píše:
Kačula píše:
marthy1 píše:
zabka píše:
JaninkaU píše:
marthy1 píše:
Tak zase píšu hromadně...
Chlap pije denně - ráno, v poledne, večer, domů si koupí lahváče, když jdem na procházku, musí se stavit na jedno, protože procházky musí mít nějaký cíl.
Na Vánoce jsem mu chtěla dát ozdravný pobyt v odvykačce :s: už i doktor mu to nabídl, ale tady je zase trochu problém s tím, že podniká, je v obchodě sám a kdo by za něho ty 3měsíce platil nájem a další věci? Já z mateřské? Nevím, jak se to v takovém případě dělá..
Chce sám omezit aspoň tvrdej alkohol, ale že by přestal pít denně, to nehrozí!
Včera jsem se ptala, jestli mu tam není smutno a on, že mu chybí malej. Tak aspoň ten mu chybí...

zkus se pozeptat na tu ambulantní léčbu, zajdi za dr. a vysvětli, že podniká a atak,ale to by musel opravdu chtít tvůj manžel nepít a nejen to omezit,ale nevzít NIC

jj, omezovani nefunguje! bud pit bude anebo si neda ani male pivo - bohuzel :sad.png:

Doktor ho zná, vždyť už mu nabízel, že by mu napsal do odmašťovny průvodku. Ale chlap hlavně nevidí, že by ten problém měl takový, aby se musel takto léčit a myslí si, že to zvládne sám.
Ano, on to zvládne, ale vydrží to tak měsíc, co se krotí a má jen 2piva denně, ale pak zase přijde nějaký důvod, kdy si prostě dát musí víc a tvrdý a už se znovu veze. Za tu dobu, co je malej na světě už se pokoušel ten chlast omezit aspoň 4x a vždy to mělo jen krátký účinek.
Já nevím, proč si nemůže dát pivo jednou za čas, jako normální člověk, proč si nejde do té hospody třeba o víkendu posedět a pokecat, vždyť tím by se tolik vyřešilo a kolik peněz by mu zbylo!!!!! Je pryč zatím jen 2dny, takže se mi ještě nestihlo stýskat, jen mi přijde, že je mi tady dobře a čím víc přemýšlím, tím míň se chci vrátit ... hlavně vrátit k němu. Ono je to asi i tím, že moje city jsou jaksi už dlouho ochablé :(

fakt tě lituji - to je začarovaný kruh - alkoholici si vždy myslí, že oni problém s chlastem nemají, ale jak píšeš kolik toho vypije, tak on prostě alkoholik je!!! Já bych se rozhodně k takovýmu chlapovi nevrátila, budeš se celý život trápit, celý život před ním utíkat - to je můj názor!!!!! Posílám ti hodně síly :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

Děkuji! Já asi nejsem tak rozhodná, jako ty. Pořád si říkám, že to bude lepší, i když si myslím, že ty city se asi nevrátí a že když se to zlepší, tak jen na chvíli... Do toho ještě tchýně pořád vrtá, že když ho nechám, tak se upije ještě víc. Mě na něm záleží, ale asi už jinak, než na partnerovi. Já prostě nevím? Uvidím, jak to bude za nějakou dobu, třeba se všechno změní, třeba taky ne...

Píšu sice už pozdě, ale... hlavně si nenech připustit vinu za to, že se upije... jsme dospělí a jsme zodpovědní sami za sebe... takže to pití je jen a jen jeho problém... nejhorší na tom je, že většina alkoholiků si nepřipouští, že problém mají oni...
Vím, jaké to je, strejda byl alkoholik, nakonec se taky tak nějak "upil" k smrti... život s alkoholikem je peklo, když už to překročí hranici "ještěsnesitelnosti" a postoupí to dál... ale nikoho nedonutíš, aby se šel léčit, pokud on sám dobrovolně nechce... a i po absolvování úspěšné protialkoholní léčby ještě není vyhráno... znamená to doživotně si nedat ani loka, nečichnout k lahvi... kolega z práce to zvládl... ale až poté, co se mu rozpadlo manželství, žena se třemi syny už to vše nemohla vydržet a rozvedla se s ním a matka ho vyhnala z bytu, kam se pak uchýlil (jo, zpočátku byl vždy na mraky, chvíli vyšiloval, dělal šílené věci, jako třeba chtěl vyskočit z okna v druhém patře, lezl po střeše, občas byl jen šíleně vtipný, lidi se smáli, nalívali mu další a další panáky, později začal být sprostý, agresívní a pak už měl i totální okna, kdy ani nevěděl, kde je, co tam dělá, kde a s kým chlastal, kde nechal auto, a jestli tím autem jel domů z hospody, jednou ho naboural, utekl a nějak se dostal domů a druhý den volal na policii, že mu někdo ukradl auto před barákem a nevěděl, že s ním jel do hospody a tak, pak několikrát i zbil ženu a i děti, když jí šly na pomoc)... teď je asi deset let po, první roky to s ním bylo k nevydržení, tak po šesti sedmi letech se tak nějak vrátil do normálu a drží se, ale bojí se dát si třeba jen nealko pivo, protože by to tím mohlo začít znovu... ale obdivuju ho, jak se drží... přece jen to chce asi hodně silnou vůli...
Tím tě nechci nijak zastrašovat, jen píšu, jaké to je, protože to znám z vlastní zkušenosti... takže když se chce, tak to určitě jde... čím dřív s tím člověk něco udělá, tím líp... jenže problém je v tom, že každý alkoholik, když je ještě čas, tak si říká, že nemá problém, že když bude chtít, tak s tím přestane... ale ono to nejde... a když už je i částečně vůle, pak se najdou dobří kámoši, kteří ho blbejma kecama vyprovokují k tomu, že si dá jednoho panáka, pak dalšího a ještě z toho budou mít i radost, jak se namete... někdy jsem měla dojem, že u nás na dědině snad ani jiní nebyli...
Dokud jsou děti malé a problém a alkoholem ještě není tak žhavý, tak je to o to těžší rozhodování...
No a z jiného soudku... já, když jsem měla pocit, že už nic na světě nemůže zachránit naše manželství, tak jsem šla k numerologovi a ten mi počítal nějaké ty životní cykly a vyšlo mu, že jsem se svým tehdejším manželem měla společných jen těch několik let a pak jsme už dál měli každý život nalajnovaný jinak... možná to byly jen berličky, možná ne, ale mě to tenkrát hodně pomohlo v rozhodování... a když mi tvrdil, že mě čeká ještě pěkná budoucnost a ještě i přírůstek do rodiny, tak jsem se mu smála, že jedniný přírůstek budou štěňata od našeho psa, protože já žádného jiného chlapa a nebo i další dítě rozhodně nechci ani vidět... a když si na to vzpomenu, tak mám ještě husí kůži po těle, protože co mi tenkrát předpověděl, to vyšlo... a já tomu ani trochu nevěřila...
Tak jen hodně štěstí, ať se rozhodneš dobře... podle srdíčka... pro vztah musí udělat něco oba dva, nestačí aby jeden dělal dvojnásobek a druhý nic... tak ať se tomu vašemu taťkovi pořádně rozsvítí v hlavě a ať to není pozdě... :pus:

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]