Holky, tak by mě zajímalo, jaký byl váš, či by mohl být váš největší důvod rozchodu, či rozvodu? Máte víc možností Myslím tím teď ty vážnější vztahy, ne ty dětský, či prázdninový lásky Děkuji předem všem zůčastněným
Krom 1. a 2. jsem zaškrtla všechny další možnosti, protože vše jde ruku v ruce s druhým (když chlastáš, hraješ... - naděláš většinou dluhy a v horším případě použiješ násilí, když jsou dluhy, tak se člověk neustále hádá a když si hádáš, tak prostě ty city ochabnou......)
Jen ty nevěry se dají těžko, ale přeci jen zapomenout!!!!! Kor když to není opakované.............
Juj to je ale téma před svátkama
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Krom 1. a 2. jsem zaškrtla všechny další možnosti, protože vše jde ruku v ruce s druhým (když chlastáš, hraješ... - naděláš většinou dluhy a v horším případě použiješ násilí, když jsou dluhy, tak se člověk neustále hádá a když si hádáš, tak prostě ty city ochabnou......)
Jen ty nevěry se dají těžko, ale přeci jen zapomenout!!!!! Kor když to není opakované.............
Juj to je ale téma před svátkama
Jo, to máš pravdu, jde to jedno s druhým! O nevěře jsem taky přemýšlela a možná bych to jediný taky zkousla, ale myslím, že asi ne moc na dlouho, pač já mám na špatný věci hroznou paměť Téma to není zrovna sváteční, ale to není ani moje nálada
tak sem dala jeho neveru,dluhy a hadky.... mohla bych i pridat nasily ale to by nebylo fer..on nebyl nasilny ale spis jen agresivni coz byl maly krucek k nasily...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru