Navedla mě k tomu trošku Wikina a možná dnešní ráno. Nevím, jestli je to tím, že máme dvě děti, pitomým obdobím pozdimu a začátku zimy, předvánočních shonem, ale já bych toho svýho nejradši nakopala do zadku. Jsem unavená, nestíhám spousty věcí a on tu není, když tu je, tak se spolu téměř nebavíme, páč jsme na sebe naštvaný a když si ráno dovolím říct, že by mohl vstát k dětem on a já bych se chtěla trošku vyspat, tak mi řekne, že je unavený, za celý týden se nevyspí a že chce taky odpočinek, ale co jáá??? Změnilo se u vás něco příchodem druhého dítěte, nebo je to jen špatným obdobím?
u nás se naštěstí nic nezměnilo, sice na nás tatínek nemá tolik času, ale to je tím, že nám buduje hnízdečko, i když teď byl s námi doma tak to bylo fajn navíc máme za sebou super víkend (v pátek oslava ale šel se mnou v 8 domů uložit děti, v sobotu vánoční večírek s kamarády bez děti a včera vánoční bowling s rodinou takže 3 hodiny sportu a děti se vydováděly) a dnes jel později do práce a odvezl Adámka do školky takže u nás pohoda tak přeju ať se to urovná a prožijete krásné vánoce
Jako asi ano... Je pravda, že od té doby, co se narodila Jája bylo mých hysterických výstupů podstatně víc a už jsem byla kolikrát s holkama na "odchodu". Nicméně teď je to v pohodě... a přispěly k tomu i různé okolnosti. Jako nechci se těch chlapů zastávat, ale asi jsme si hodně vysnily a taky nám hrabe z toho být doma s děckama atd... Jsou to přece jenom chlapi a výjimek je opravdu málo. Jeden fakt je, že od Honzy stále cítím, že nás strašně miluje, i když mám kolikrát pocit, že jsem u něj až tak na třetím místě.
nemá čas, chodí fakt pozdě, potřebujeme každou kačku, ale když není k smrti unavený, tak pomůže.Jenže teď chodí i v sobotu a neděli v 6 večer a to už po něm fakt nic nemůžu chtít, ikdyž včera u televize udělal úlky
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Jako asi ano... Je pravda, že od té doby, co se narodila Jája bylo mých hysterických výstupů podstatně víc a už jsem byla kolikrát s holkama na "odchodu". Nicméně teď je to v pohodě... a přispěly k tomu i různé okolnosti. Jako nechci se těch chlapů zastávat, ale asi jsme si hodně vysnily a taky nám hrabe z toho být doma s děckama atd... Jsou to přece jenom chlapi a výjimek je opravdu málo. Jeden fakt je, že od Honzy stále cítím, že nás strašně miluje, i když mám kolikrát pocit, že jsem u něj až tak na třetím místě.
Ty hele, ten pocit mám taky, ale u mě jsou tedy děti taky na prvním místě a Honza na tom druhém, tak asi si nemáme co vyčítat. Jen mi štve, že si snad myslí, že se tu celý dny kopu do zadečku a nemůžu být unavená. Včera jsem jela, když usnuly děti, ještě do TEsca na nákupy, šla jsem spát v půl 12 a Honýs vstával v půl 6, tak jak já mám být čilá. Tohle mi štve, že asi nevidí, co tu dělám a možná jsem si ho fakt vysnila a je stejně hroznej jako byl jeho děda a je jeho otec. Milující, ale na pěst
My měli tichou minulý týden, vždyť víš, ale vše jsme si vyříkali a opět je doma pohodička... A Ondřej teda vstává k Matýmu, máme to rozdělené... to bych nedala, vstávat k oběma, i když Matý spí téměř vždy celou noc, ale třeba dneska přišel ve 4 ráno do ložnice, že chce kakajíčko tak šel Ondřej...
u nás se naštěstí nic nezměnilo, sice na nás tatínek nemá tolik času, ale to je tím, že nám buduje hnízdečko, i když teď byl s námi doma tak to bylo fajn navíc máme za sebou super víkend (v pátek oslava ale šel se mnou v 8 domů uložit děti, v sobotu vánoční večírek s kamarády bez děti a včera vánoční bowling s rodinou takže 3 hodiny sportu a děti se vydováděly) a dnes jel později do práce a odvezl Adámka do školky takže u nás pohoda tak přeju ať se to urovná a prožijete krásné vánoce
Jo, tak vánoce budou krásný, ty si zkazit nenechám, ale štve mi. Možná je to taky hodně mnou, že jsem prostě unavená a nestíhám to,co bych stíhat chtěla. No nic, jdu něco dělat, ať si jen nestěžuju
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru