Má drahá polovička skončila dnes v práci asi po 2 hodinách ....Domů přišel s tím, že ho bolí hlava a musí jít hajat ...chudáček . Neštvalo by mě to tolik, kdyby mi netvrdil, jak děsně do tý práce musí jít, páč se to tam bez něj neobejde . Ale no tak budiž. Verunka, když zjistila, že tatínek je doma, chodila pořád do ložnice, samozřejmě tatínek hučel jak piliňák . Doma bordel jak v tanku , potřebovala jsem uklidit , vyprat (včera jsem si pro jistotu přivezla povlečení a špinavý prádlo od JEHO babičky, páč tchýně na to nemá čas ). Pak mi teda Verča "pomáhala" . No, po obědě šla spinkat, drahý se uráčil odejít do obýváku, aby měla klid na usnutí . Samozřejmě neusnula ani po dvou hodinách ...tak mi šla opět do kuchyně pomáhat a drahý šel hajat do ložnice ...Konečně se mi podařilo kuchyň za Verčiný asistence doklidit hurááááá... . Jely jsme vyzvednout poslední dva dárky . Vrátíme se a já zjistila, že si tatínek smažil brambory a gordon bleu . Takže samozřejmě celá mnou vydrhnutá sklokeramika i okolí sporáku zastříkaný ...já šla do mdlob ...do toho ukňouraná Verča, že má hlad... A víte, co mi oznámil před půl hodinou? Že jde tu kuchyň vymalovat sice jen kousek, kde jí Verča , protože to tam vypadá, že tam spíš papá , ale i tak ...holky pomoooooooc
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
no co takhle paličky na maso Ti chlapy mají tedy nápady.
Už v neděli jsem ho chtěla přetáhnout válečkem na maso, páč mi oznámil, že letos půjde koupit kapra s Verunkou
no vidíš to. Tak jsme měli stejný nápad. U nás to občas vypadá tak, že čekáme jeho rodiče, on si najednou všimne, že někde není pořádek, tak jak by si představoval, tak začne šůrovat (rodiče jsou puntičkáři), naposledy šel čistit kohoutek do koupelny a té době jsem pro nás včechny připravovala oběd, takže místo klídné přípravy, jsem lítala mezi Filou a jídle. Fakt super. Nevím kam oni chodí na ty úžasný nápady
Už v neděli jsem ho chtěla přetáhnout válečkem na maso, páč mi oznámil, že letos půjde koupit kapra s Verunkou
no vidíš to. Tak jsme měli stejný nápad. U nás to občas vypadá tak, že čekáme jeho rodiče, on si najednou všimne, že někde není pořádek, tak jak by si představoval, tak začne šůrovat (rodiče jsou puntičkáři), naposledy šel čistit kohoutek do koupelny a té době jsem pro nás včechny připravovala oběd, takže místo klídné přípravy, jsem lítala mezi Filou a jídle. Fakt super. Nevím kam oni chodí na ty úžasný nápady
To taky dost dobře nechápu...vždycky, když je nejvíc potřeba pomoc, tak dělají všechno možný, jen ne to, co mají
To taky dost dobře nechápu...vždycky, když je nejvíc potřeba pomoc, tak dělají všechno možný, jen ne to, co mají
a pak se tváří ještě ukřivděně, když jim něco řekneme, co?
a pak se tváří ještě ukřivděně, když jim něco řekneme, co?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru