Předmět příspěvku: pitomej Silvestr a ještě horší Novej rok :-((
Napsal: ned 02. led 2011 20:18:48
Registrován: pon 02. úno 2009 11:28:55 Příspěvky: 1765 Bydliště: Holice v Čechách
Ahoj holky, nejdřív se omlouvám, že píšu jen teď když se potřebuju vypsat, neboť nemám kam jinam, natož někoho komu to říct. Tak nějak jsem žila velmi spokojeně a doufala, že do tohoto tématu psát snad nebudu, neboť mám skvělýho chlapa s pár mouchama na kterýho si nemůžu stěžovat.........a je to tu Začalo to už před svátkama, dejme tomu je to tak měsíc, né-li dva.......můj drahý mi představil své dvě sestřenice(20 a 24 let), o kterých ani nevěděl, že žijí tady ve městě. poznali se v práci, kde dělá můj drahý a ony tam nastoupily. zpočátku to bylo fajn, kamrády zrovna nepřekypujeme a tak jsme za ně byli rádi, jenže mě už to přešlo a problém je ten, že to přešlo jen mě jsou to neustálé telefonáty (dřív jsme si volali jen mi dva a nebo jsme si řekli kdo a co volal, teď už mi do toho nejspíš nic není), samé smsky, dřív nechal telefon kdykoli klidně doma, teď ho nenechá ani mě nablízku, zvuk má vypnutý a když telefonuje jde si lehnout a zavřít se do ložnice do práce kvůli nim odejde klidně i v 8 večer a zůstává tam dýl, ikdyž podle mě nemusí, když píše smsku a já jdu náhodou kolem, tak si schovává displej a když se pohnu vedle v pokoji hned pokukuje, jestli se neblížím dokonce na moje narozeniny si se mnou nedal ani skleničku, aby mohl na druhý den řídit a další den pít s "hokama", na silvestra mi potvrdil ať pozvu klidně mou mamku se ségrou, že by bylo blbý aby byly na silvestra samy, tak je pozvu a on půl večera proseděl v pokoji u počítače s mobilem v ruce a po půlnoci, komu myslíte, že šel hned volat, sotva jsme si stihly popřát my dva a zmizel, opět si k tomu šel lehnout do ložnice no a vrchol všeho....nechodíme na ohňostroje, protože on to odmítá jednou dostal špuntem z nějaké rakety těsně nad oko, tak jsme se shodli, že je to nebezpečné a chodit nebudem, letos mi oznámil, že on jde, protože už to holkám slíbil, že jsou domluvený, já zírala.....odpolko se mě zeptal ještě jednou jestli jdeme a neustále kontrolovat opět telefon, tak já vůl, aby jsme byli jako rodina na Nový rok spolu řekla, že půjdem, tak jsme šli.....ohňostroj byl faj, ale už víckrát nepůjdu, Mišák se docela bál, což jsem předpokládala a tak jsem řekla, že už půjdem domů a on, že si zajdou ještě na panáka a příjde, já pít odmítala, něco takového jsem tušila....tak jako kráva sedím od půl 7 a čekám, neboť jsem si vzala jeho klíče, že mu půjdu dolu pak otevřít a on......přišel si až v 11 a jak vypadal, tak šel rovnou spát ani se na mě nepřišel podívat a ráno, přišel v 11a zeptal se mě jestli se zlobím a prý jestli moc tak spolu nemluvíme a vypadáto, že spíš nemluví on se mnou než já s ním, umí to dokonale otočit aby se člověk cítil fakt blbě a co myslíte, celý den má mobil v ruce a když šel odnést věci do práce na zítra do auta, nezapomněl si ho vzít pak kouknu na face, kde ty slečny taky jsou a jedna z nich tam právě komentovala svůj příspěvek, že že někdo umí člověka naštvat i o svátcích, tak jsem ji napsala, že s tím plně souhlasí a ona a proč ty smutné smajlíky, tak jsem ji napsala, že to už jistě ví a ona, že už na to bohužel přišla, ale já vím, že jim to hned ráno napsal, že jsem naštvaná, jenže já nejsem naštvaná, ale NASRANÁÁÁÁÁÁÁÁ, ty holky už nechci vidět, ale jsem slaboch abych mu tohle všechno řekla, já ho prostě MILUJU a proto mě to tolik trápí, jenže jeho nejspíš vůbec, celý den je s mobilem a teď opět v pokoji u pc a hraje si hry celých 7 let jsme tu byli jen pro sebe, a teď mi ho berou a horší je to, že on jde dobrovolně, já neříkám, že s nimi něco má, ale je s nimi radši než momentálně se mnou. a jak na Nový rok......
_________________ Míša a Miška _________________ Speciální pedagog,
učitelka v MŠ na mateřské,
+ studium
ooou co na to rict...asi si o tom s chlapem promluv na ferovku... ale ja teda taky mobil nepoustim z ruky a kdyz telefonuju s nekym tak jdu taky do vedlejsi mistnosti....jinak ja asi nebudu ta nejlepsi kdo bude radit.. ja si zivot bez pratel se kterymi si chodim posedet hlavne bez chlapa nejak nezvladala....
Předmět příspěvku: Re: pitomej Silvestr a ještě horší Novej rok :-((
Napsal: ned 02. led 2011 20:40:14
To je mi líto, nevím co radit. Ale mě jste se vždyckjy zdály tak zamilovaný,jak si o něm mluvila,nebo když jsem vás viděla na procházce. Snad to nic neznamená, opravdu to jsou jeho sestřenice??snad ho to brzy omrzí
Přejde to, úplně chápu, co se mu teď honí v hlavě, ale mnohem větší pochopení mám pro tebe a že tě to trápí...on si to asi neuvědomuje...nebudu ti nijak radit, to si každý musí prožít a vyřešit sám, ale moc ti přeju, ať to vyřešíte brzy, k tvé spokojenosti a bez zbytečných problémů
no mě přijde ta historka s těma sestřenkama, o kterých nevěděl, že bydlí ve vašem měste tedy divná, ale to chování je opravdu jako u chlapa, který zahýbá, to je prostě první co mě napadá po přečtení tvého příspěvku. A asi bych se narovinu zeptala těch holek, třeba je všechno jinak? Ale hlavně bych si promluvila s ním! To na prvním místě. Moc ti držím palce!!!!!
Když mu to neřekneš, že tě to trápí a že ti to vadí, tak na to rozhodně sám nepřijde a bude si myslet, že je vše OK a ty se mezitím utrápíš... takže bych doporučovala promluvit si s ním o tom všem... připadá mi to, že je jak urvanej z řetězu a objevil Ameriku... možná je to jen nevinné, možná ne, každopádně bych z těch jeho tajností byla naštvaná i já... ale jak říkám, dokud mu neřekneš, že ti jeho nynější chování vadí, tak to bude dělat v klidu dál a ještě se časem bude moc divit, až to nevydržíš a vybuchneš...
To takto vykecává s každým členem v rodině, nebo jen s těma holkama? Jestli mu nedělá dobře se ukazovat s mladýma kočkama? Asi by mě to taky moc štvalo, hlavně to schovávání mobilu a změna jeho chování, to mi přijde hodně divný na to, že to jsou "jen" sestřenky!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru