Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj holky, ptám se možná dost netradičně, ale vysvětlím o co se mi jedná.... Mám chlapa, který patří mezi protřelé a životem znalé. Brali jsme se v jeho 35-ti letech a přestože neznám počet jeho postelových partnerek a další podrobnosti, vím, že do panice měl fakt hooodně daleko A teď co mi přijde zvláštní. Přestože je takhle protřelý, přijde mi, že v sexuální výchově je strašně prudérní. Uvedu příklady. Už jsem to tu dnes psala. Když Kamču koupu, udělám ji ze sprchové pěny jakože pindíčka... Vadí mu to. Když se Kamča třeba v létě válela na zemi nahá a roztahovala nohy do praku, byl z toho dost rozpačitý Zvláštní je, že mám kamarádku, která má stejně starého manžela jako můj - jsou vlastně s tím mým spolužáci a i on to má stejně.... Jak jsou na tom Vaši chlapi?
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Tak co se týče dětí, tak to až takto neřeší, od miminek je koupání jeho starost a už je připravený na všechno co vyvádí, ale co se týče mě, tak někdy čubrním . Dnes má náš tatík 51, jsme spolu 14 let, předemnou taky vyzkoušel celkem dost bab myslím (taky neznám číslo - prý je to minulost a ta skončila ), ale on se předemnou normálně ještě stydí
to nevím jak to bude brát u holčičky až se nám narodí, to ti napíšu pak ale třeba když po něm chci, aby zkusil on přetáhnout Oliverkovi pindíka, protože mě to nejde, nebo nevím jestli to nedělám blbě, tak v žádném případě takže myslím, že prostě pánové holt berou intimní partie svých dětí jako tabu
Kajka píše:
Tak co se týče dětí, tak to až takto neřeší, od miminek je koupání jeho starost a už je připravený na všechno co vyvádí, ale co se týče mě, tak někdy čubrním . Dnes má náš tatík 51, jsme spolu 14 let, předemnou taky vyzkoušel celkem dost bab myslím (taky neznám číslo - prý je to minulost a ta skončila ), ale on se předemnou normálně ještě stydí
a rozumím tomu dobře, že se třeba nechce před Tebou vysléknout?
viz moje www
lulisek píše:
to nevím jak to bude brát u holčičky až se nám narodí, to ti napíšu pak ale třeba když po něm chci, aby zkusil on přetáhnout Oliverkovi pindíka, protože mě to nejde, nebo nevím jestli to nedělám blbě, tak v žádném případě takže myslím, že prostě pánové holt berou intimní partie svých dětí jako tabu
Asi to tak bude.... Já jsem mu právě říkala, že hlavně nechci, aby se Kamča styděla mluvit s námi o sexu, stejně jako já nebo můj brácha. Mám pocit, že naše doba byla z tohoto pohledu fakt hrozná....
viz moje www
No on se i vysleče, ale snaží se kolem co nejrychleji proběhnout a zakrývá co může Ale v jiných "situacích" to neřeší a tam je v pohodě
Kajka píše:
Motyčka píše:
Kajka píše:
No on se i vysleče, ale snaží se kolem co nejrychleji proběhnout a zakrývá co může Ale v jiných "situacích" to neřeší a tam je v pohodě
chápu
viz moje www
tak tomu mému teď bude 37 a není to tak hrozný. Co se týče Justýny, tak před ní chodí nahý, někdy když jí koupe, tak mi třeba řekne ať jí mrknu na prcku, že jí má červenou ( zapruzenou). Myslím, že se chová normálně. (pokud mu teda Justýna nevyšvihne poklonu, že má ale hezkýho pindíka to byl červenej až na prdeli, ale to už jsem ti psala ) A v posteli se rozhodně nestydí
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru