Měla jsem už dva roky vymyšlený, že dostane víkend v pivních lázních pro 2 osoby. Vzít by si mohl sebou kohokoliv - švagra, tchána, ségru, prostě koho by chtěl.. No, ale vzhledem k tomu, že nastaly změny a já ho nehodlám podporovat v chlastu, tak opravdu nevím, co mu koupit Hadry a kosmetiku dostal na Vánoce a navíc jsem chtěla něco jinýho, originálního, když už to bude mít "kulatý". Podotýkám, že třeba skok padákem (v lepším případě bez padáku) není možný, pač se bojí výšek a to má 194cm Nemáte nápad?
župan a bačkory to určitě nečeka tom má za týden taky narozky a taky sem ještě nic nevymyslela
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
župan a bačkory to určitě nečeka tom má za týden taky narozky a taky sem ještě nic nevymyslela
župan má už dlouho a bačkory si koupil minulý týden Ale jako dárek pro staroucha je to dobrý To mě evokovalo k představě dýmky, ale on není takový labužník
župan má už dlouho a bačkory si koupil minulý týden Ale jako dárek pro staroucha je to dobrý To mě evokovalo k představě dýmky, ale on není takový labužník
tomáš naštěstí jo ale whisku si koupil minulej tejden a jeden doutník neni pořádnej dárek a krabičku by spracovával dlouho naštěstí to mojue ucho hodně čte tak asi nějaký knížky a jeden doutník nic originálního ale co se dá děla jo a ještě na něj budu celý víkend milá :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
tomáš naštěstí jo ale whisku si koupil minulej tejden a jeden doutník neni pořádnej dárek a krabičku by spracovával dlouho naštěstí to mojue ucho hodně čte tak asi nějaký knížky a jeden doutník nic originálního ale co se dá děla jo a ještě na něj budu celý víkend milá :D
Abych byla milá, musela bych si koupit bednu šampaňskýho Tak to máš dobrý, že tvůj chlap má něco rád. Můj jen ten chlast Proto je tak těžký něco vymyslet
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru