Už je to nějaký pátek, co chlap po návštěvě Dr. nepřináší dobré zprávy. Začlo to loni v létě, když se mu dělaly modráky i po lekhém zatlačení, pak mu chtěli brát kostní dřeň, jestli nemá leukémii, ale výsledky se zlepšili. Pak sem tam něco, špatně se mu dýchalo, bolelo ho celý tělo... A před měsícem se mu objevil pásový opar. Po týdnu DNA a pak šel na testy a játra špatný. Prý hodnota 11 (nerozmím tomu), ale že to už je na transplantaci. Před týdnem mu vzali krev znovu, prý se to lehce zlepšilo, ale jak vidno, všechno se to týká toho chlastu. Chlap to sice omezil, tvrdý nepije vůbec, ale zase to pivo a místo tvrdýho víno, to si dá. No a dnes si byl pro výsledky a prý má dopito. Měl by s tím úplně přestat, dostal prášky a za 6týdnů zase na kontrolu. Doktor ho ještě vystrašil tím, že měl známýho, mladšího, než je můj chlap a že měl taky špatný testy na játra, začal žloutnout po celým těle a za pár dní umřel. Tak jsem zvědavá, jak to chlap zvládne a jestli to zvládne úplně bez chlastu? Asi to bude opět náročný
No tak snad ho vystrašil pořádně,říct to mě, tak se na chlast ani nepodívám.A asi to bude náročné hlavně pro tebe,jak se nebude moc napít,bude asi nervní co?
Tak ho to snad dokope něco s tím začít dělat Ale je naprd, že se vzpamatoval až za pět 12. Když si sám netroufá s odvykačkou, tak ho zkus přemluvit na odborníky. To už není sranda, jde mu o život a má malé dítko!!!
No tak snad ho vystrašil pořádně,říct to mě, tak se na chlast ani nepodívám.A asi to bude náročné hlavně pro tebe,jak se nebude moc napít,bude asi nervní co?
právě,absťáčků bych se bála :-((
_________________ _________________ maminka, jinak vystudovaná zdravotní sestra
Gasinka píše:
kalypso píše:
Bude nervní, ale ne nějak zle, prostě se jen klepe a z toho jsem nervní spíš já, protože vždy nevím, co dělat, abych mu pomohla a aby mu bylo brzo líp a abych neudělala něco špatnýho, co by ho nutilo si něco dát na vztek, na nervy... takových absťáků už máme za sebou spoustu, ale vždy je to jen dočasné. Jakmile se dozví, že je to zase dobré, tak do toho zase spadává
Tak ho to snad dokope něco s tím začít dělat Ale je naprd, že se vzpamatoval až za pět 12. Když si sám netroufá s odvykačkou, tak ho zkus přemluvit na odborníky. To už není sranda, jde mu o život a má malé dítko!!!
To už byl takto nakopnutej fakt mockrát, dokonce se mu i zdály sny, že k němu přišel anděl a že když přestane pít, takže se mu v obchodě bude dařit. No, vydržel to týden jakžtakž.. Odvykačku klidně ambulantně, ale on si nemyslí, že by ten problém měl až takový?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru