Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
konečně se to dořeší, tu dobu bude dlužit už 18000,- no včera jsem ho potkala a prý je pozvaný taky, se mi tam na něj nechce čumět a poslouchat jeho blbé kecy, jo a ještě říkal že mi to tento týden pošle, hahahahahahahah, anketu už nedělám protože odpověd znám
tak jsem se konečně dočkala dalšího soudu, tam už nejdu já, měla jsem do pátku poslat dopis k soudu jestli mi něco zaplatil, tak jsem ho včera odeslala, dluh bude v něděli 21000,-, napsala jsem mu sms, že už fakt na něj nemám slov a doufám že ho hned zavřou a co si myslíte odepsal?? ne, je to prostě kokot. řekla jsem jeho mamce ať mu v pondělí zavolá, jak dopadl, a pak ať mi to hned řekne, ať nemusím čekat na dopis hlavně že v březnu po mě chtěl adresu ať může poslat složenku
no takže přišel dopis, že jednání je odložené na 20.6, tak jsem tam volala proč jako a prý že má prostdky na zaplacení, víc mi neřeknou a jedná se jen o výživné do února, to další už nikdo neřeší takže si mám zas podat trestní oznámení až to budou 4 měsíce od února, jako kurva to je furt dokola, ted jsem sepsala exekuční příkaz na plat, a doufám že tohle apsoň vyjde
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
Naposledy upravil Monča.K dne stř 04. kvě 2011 12:38:40, celkově upraveno 2
Tak držím palce, ať to dobře dopadne... to je výživné na děti?
jo na Nikču, neplatí už skoro rok
Taky hezkej hajzlík... můj ex mi na děti dlužil přes 20 tisíc... taky jsem to zkoušela po dobrém, po zlém, psala jsem jeho máti, ale nic, dokud jsem to nedala k soudu... a napsala jsem to extchýni, že už toho mám dost a že jsem to dala k soudu... a ejhle, hned se ozvala a těsně před soudem to za něho zaplatila... ale mimo jiného jsem si dala požadavek, aby mu i běžné výživné strhávali rovnou ze mzdy... jinak bych se ho asi jen tak nedočkala... takže teď mi to posílá jeho zaměstnavatel přímo na můj účet a je klid...
Vodoměrka píše:
Monča.K píše:
Vodoměrka píše:
Tak držím palce, ať to dobře dopadne... to je výživné na děti?
jo na Nikču, neplatí už skoro rok
Taky hezkej hajzlík... můj ex mi na děti dlužil přes 20 tisíc... taky jsem to zkoušela po dobrém, po zlém, psala jsem jeho máti, ale nic, dokud jsem to nedala k soudu... a napsala jsem to extchýni, že už toho mám dost a že jsem to dala k soudu... a ejhle, hned se ozvala a těsně před soudem to za něho zaplatila... ale mimo jiného jsem si dala požadavek, aby mu i běžné výživné strhávali rovnou ze mzdy... jinak bych se ho asi jen tak nedočkala... takže teď mi to posílá jeho zaměstnavatel přímo na můj účet a je klid...
jo to já taky dala exekuci na plat, oni to schválili jenže on tam dva dny předtím asi schválně přestal pracovat, to já čekala až to budou 4 měsíce a šla hned podat trestní oznámení, policajti mu dali pár možností na zaplacení než to dali k soudu, teď už to má chlapec špatné i když to zaplatí, ale on nemá z čeho, je zadlužený, ani nevím kde bydlí, nedělá, v té výzvě je napsané že se nenahlásil ani na pracák, čím zabránil aby mu bylo výživné strháváno, prostě debil no. S extchýni vycházím dobře, nikču bere v létě k moři, ona za něj kolikrát zaplatila a on jí to dodneška nevrátil, jí to po ní nechci, ona už mu ani pomáhat nechce, Nikči přispěla 500,- na kroužek, ale výživné za něj platit už nehodlá. Tak ho asi zavřou nebo já nevím
tak jsem se konečně dočkala dalšího soudu, tam už nejdu já, měla jsem do pátku poslat dopis k soudu jestli mi něco zaplatil, tak jsem ho včera odeslala, dluh bude v něděli 21000,-, napsala jsem mu sms, že už fakt na něj nemám slov a doufám že ho hned zavřou a co si myslíte odepsal?? ne, je to prostě kokot. řekla jsem jeho mamce ať mu v pondělí zavolá, jak dopadl, a pak ať mi to hned řekne, ať nemusím čekat na dopis hlavně že v březnu po mě chtěl adresu ať může poslat složenku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru