Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Bestyjka píše:
Majkýsková píše:
Bestyjka píše:
Majkýsková píše:
Bestyjka píše:
Motyčka píše:
já jelikož mám slabost pro "vlasáče" dávám Dominičku... Chtěla jsem Kamče udělat taky nějaký parádní účes a pořádně ji voháknout, ale... má atopický ekzém (naštěstí lehkou formu), takže jí nechci zbytečně trápit. Oblíkání moc nemusí a nerada bych, aby pupínky měla všude
MOc,moc děkuji,mně je uplně trapně ,copak vám na ten exem dali? My měli jednu dobu ošklivou vyrážku jakoby na obličeji a krku a zabrala nám lipobase,ale měli jsme to z hnusný pražský vody,trpěl na to i Fíla.
Jé, tu jsme dostali dneska taky. Je chudinka celej rudej, loupe se a má to fakt ošklivý. Tak doufám, že nám to taky pomůže. Vodu bohužel nevymněnim.
zabere určitě uvidíš a ještě je výborná mast excipial to je na extrémně vysušenou pokožku,nám ta Lipobase zatím zabírala na všechny vyrážky,tak a't je Kamilka brzy zdravá,chudáček,člověk by to nejraději vzal na sebe co
To jo, takovýho trápení má chuděra. Ale já nemám Kamilku, já mám Jindříška.
ježiš promiň,já sem to napsala jinam,vždyť já vím,že máš Jindříška
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru