budete něco z toho sledovat?? zajímalo by mě jestli joo, tak na který budete koukat? nějak nechápu proč to běží na obou stanicích a ještě ve stejný časy
Budu koukat na PRIMU nova se jen přicmrndává.takže asi tak
Předmět příspěvku: Re: Talentmania x Česko Slovensko má talent
Napsal: ned 29. srp 2010 19:41:54
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
Katka píše:
Já ještě nevím a v kolik to má bývat?Já se dostanu k tv nejdříve ve deset v noci a to na to stejně nekoukám, radši čtu nebo sedím tady. Což mi připomíná, že mi zase tento týden utekli Tudorovci
a mě ne,heč a byli dobrý,sekali tam hlavy-sem pak v noci blbě spala
Napsal: ned 29. srp 2010 19:44:29
Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
talentmania a proto že se je tam lepší porota a lepší moderátor kdyby to kokoti dali každý v jiný den tak se člověk bude koukat na obě, a mohli mít sledovanost
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
Napsal: pon 30. srp 2010 7:02:48
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Monča.K píše:
talentmania a proto že se je tam lepší porota a lepší moderátor kdyby to kokoti dali každý v jiný den tak se člověk bude koukat na obě, a mohli mít sledovanost
KOukala si včera? A pořád si myslíš, že je lepší porota a moderátor?? Já teda viděla asi tak 5 min od každého, ale Mareš byl docela trapný... ta prima se mi zdá že má aspoň nějakou úroveň (jak moderátoři tak porota, ti lidé v ní každý jeden z nich jsou výborní ve svém oboru, narozdíl od Novy, kde vyniká snad jen Banášová svým moderátorským umem).
KOukala si včera? A pořád si myslíš, že je lepší porota a moderátor?? Já teda viděla asi tak 5 min od každého, ale Mareš byl docela trapný... ta prima se mi zdá že má aspoň nějakou úroveň (jak moderátoři tak porota, ti lidé v ní každý jeden z nich jsou výborní ve svém oboru, narozdíl od Novy, kde vyniká snad jen Banášová svým moderátorským umem).
Já jsem včera koukala na kousek ČS má talent a pak jsme to přepli na Talentmanii a bylo to strašný. To byla fakt trapárna na tý Nově. Honza hned říkal, že tenhle boj Nova zase prohraje, jak s Big brotherem
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru