my máme odrážedlo, moc na něm nejezdí a hlavně to máme i zakázaný od dr, takže já jsem pro tříkolku
a proč to máte zakázané
kvůli nožičkám
ve čtvretk jdeme na ortopedii tak jsem zvědavá co nám tam na ty nožky řeknou, dřív se prej nějak svazovaly, ale co se s nima dělá dneska vůbec nevím, snad jen nějaký vložky
my máme pořád odrážedlo, a Vojta jezdí na něm rád. Kolo budem kupovat až ke 3 narozkám, Chtěli jsme mu ho koupit na vánoce ale říkáme si že to nemá cenu, když je stejně využije až zjara...nebo možná k svátku v dubnu ho dostane. Ale myslím že v tomto věku stačí Matýmu odrážedlo...bude na mě určitě ještě rok jezdit, a na trojkolce si myslím že ještě stejně nebude umět, nebo nedostane na šlapky. Na kolo si myslím že je ještě malý, byť by to bylo to odrážecí
no já právě taky nevím jestli to má vůbec cenu kupovat ... kolo mu chceme koupit příští rok ke 3 narozeninám, ale zase teď neví babička co mu kopit a tak mě napadlo toto, no vážně nevím
já bych ve dvou letech koupila klidně jenom odrážedlo, je to super věc...Vojta ho miluje a bude na něm jezdit určitě ještě na jaře
renďousek píše:
Renatamor píše:
renďousek píše:
Renatamor píše:
my máme klasickou kovovou tříkolku a myslím, že to je dobrá věc, aspoň se neučí šlapat,Kupovali jsme ji ke 2. narozeninám, chvíli trvalo než na to přišla anaučila se, ale teď drandí jako drak a ráda-tak a protože mě to mizí, tak nevím, jestli je to napsané správně
no já jsem byla taky pro tříkolku, ale stejně by ji využil až na jaře a nevím jestli to není pak zbytečné, když mu ke 3narozeninám chceme koupit kolo já fakt nevím no jedině že by jsme mu pak to kolo koupili až ke 4narozeninám aby tu tříkolku aspoň chvíli užil
RENI a proč by nemohl jezdit už teď na podzim?K narozkám?
no já právě nevím jestli by to tchýně koupila k narozeninám nebo až na vánoce ... moc se s nima nedá domluvit a ani nevím jestli mu to vážně koupí ... no kdyby ne tak má pak Matýsek ještě v únoru svátek jedině ještě pak vážně ta domluva je s nimi hrozná
no až uvidí cenu za kvalitní tříkolku, třeba se jí to bude zdát moc , my máme skoro za 1500
Přílohy:
na tříkolce.jpg [ 163.26 KiB | Zobrazeno 21 krát ]
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
já myslím, že bys i měli projít obojím na tříkolce se učí šlapat a na odrážedle se učí držet rovnováhu a to pak oboje využije na kole, my už letos zkoušeli i kolo bez bočních koleček, ale ještě mu mozeček nebere, že musí šlapat a ještě držet rovnováhu takže to necháváme na příští rok
My máme odrážedlo, tříkolku jsme dostali od známé zadara a koupili jsme i kolo, ale s těma postraníma kolečkama, takže my máme všechno a odrážedlo dokonce 2x
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Kamča má odrážedlo motorku, ale má i tříkolku se šlapkami uprostřed. Na kolo je ještě malá, nedosáhne na zem, takže u nás to byla jednoduchá volba... alespoň se naučila dobře šlapat
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Já jsem pro tříkolku. Dali jsme ji Klárce v létě a od dvou let na ní drandí sama. Venku za ní musím skoro utíkat, jak je rychlá, ale aspoň si posílí nožičky. Máme tu klasickou, se šlapáním uprostřed. Odrážedlo máme taky, ale nikdy na něm nechtěla jezdit. A kolo budeme pořízovat až odroste z tříkolky, to už by mohlo být nějaké větší.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru