renďousek píše:
gabula píše:
renďousek píše:
gabula píše:
renďousek píše:
gabula píše:
renďousek píše:
gabula píše:
my máme odrážedlo, moc na něm nejezdí a hlavně to máme i zakázaný od dr, takže já jsem pro tříkolku
a proč to máte zakázané
kvůli nožičkám
ve čtvretk jdeme na ortopedii tak jsem zvědavá co nám tam na ty nožky řeknou, dřív se prej nějak svazovaly, ale co se s nima dělá dneska vůbec nevím, snad jen nějaký vložky
Ahoj já jsem tak pro tříkolku, my jsem kupovali ke druhým narozkám a přemýšleli jsme také jestli kolo, tříkolku nebo odrážečku. No na kolo byla ještě maličká nedosáhla ne něm, a na odrážečka jsem zase četla rady a radili že je to zbytečný kup, že rovnováhu se sice naučí držet hned, ale sedne na kolo a bude v pasti ,protože naučit se šlapat je poněkud složitější. Takže jsem koupili třikolku s tím šlapáním uprostřed a jsem spokojená
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
my máme klasickou kovovou tříkolku a myslím, že to je dobrá věc, aspoň se neučí šlapat,Kupovali jsme ji ke 2. narozeninám, chvíli trvalo než na to přišla anaučila se, ale teď drandí jako drak a ráda-tak a protože mě to mizí, tak nevím, jestli je to napsané správně
no já jsem byla taky pro tříkolku, ale stejně by ji využil až na jaře a nevím jestli to není pak zbytečné, když mu ke 3narozeninám chceme koupit kolo já fakt nevím no jedině že by jsme mu pak to kolo koupili až ke 4narozeninám aby tu tříkolku aspoň chvíli užil
RENI a proč by nemohl jezdit už teď na podzim?K narozkám?
no já právě nevím jestli by to tchýně koupila k narozeninám nebo až na vánoce ... moc se s nima nedá domluvit a ani nevím jestli mu to vážně koupí ... no kdyby ne tak má pak Matýsek ještě v únoru svátek jedině ještě pak vážně ta domluva je s nimi hrozná
no až uvidí cenu za kvalitní tříkolku, třeba se jí to bude zdát moc , my máme skoro za 1500
asi bude ale jsem ochotna jim na to přispět, tak uvidíme až jim to navrhnu jaká bude reakce
Ahoj já jsem tak pro tříkolku, my jsem kupovali ke druhým narozkám a přemýšleli jsme také jestli kolo, tříkolku nebo odrážečku. No na kolo byla ještě maličká nedosáhla ne něm, a na odrážečka jsem zase četla rady a radili že je to zbytečný kup, že rovnováhu se sice naučí držet hned, ale sedne na kolo a bude v pasti ,protože naučit se šlapat je poněkud složitější. Takže jsem koupili třikolku s tím šlapáním uprostřed a jsem spokojená
díky moc, takže vyhraje asi tříkolka ... teď ještě aby se ten dáreček líbil babičce a koupila ho Matýskovi
tak nevím jestli máme koupit Matýskovi odráželo nebo raději tříkolku nevím co využije víc a tak si nechám poradit anebo máme počkat a raději mu příští rok koupit kolo
tak nevím jestli máme koupit Matýskovi odráželo nebo raději tříkolku nevím co využije víc a tak si nechám poradit anebo máme počkat a raději mu příští rok koupit kolo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru