můžu se zeptat podle čeho si vybírala děti do těch anketek?
Vendulko, ty jsi zaspala album foteček???
no už to tak vypadá bo vůbec nevím o co jde , nemám moc času tady sedět takže nevím a proto se ptám
Dávaly jsme fotečky do jednoho alba a z tama se teď vybírá, bylo to tu celkem dlouho
aha no já jsem tu taky včera přišlo po hodně dlouhé době, byla jsem nemocná a měla obě děti doma a spoustu práce, spát jsem chodila s kurama, takže asi tak. Jsem to prošvihla, no nevadí
_________________ _________________ prodavačka na mateřské
no už to tak vypadá bo vůbec nevím o co jde , nemám moc času tady sedět takže nevím a proto se ptám
Dávaly jsme fotečky do jednoho alba a z tama se teď vybírá, bylo to tu celkem dlouho
aha no já jsem tu taky včera přišlo po hodně dlouhé době, byla jsem nemocná a měla obě děti doma a spoustu práce, spát jsem chodila s kurama, takže asi tak. Jsem to prošvihla, no nevadí
Stejně to bude smutné, až tam budou miminka bez hlásků
Stejně to bude smutné, až tam budou miminka bez hlásků
no to určitě, a kdyby to byly ty moje tak bych z toho byla asi hodně smutná tak je dobře že tam nejsme
_________________ _________________ prodavačka na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru