podělte se holky jak podporujete naší českou ekonomiku kde a jak a co nakupujete? chodíte často do hypermarketu obstaráváte běžné denní drobné nákupy v supermarketech kupujete maso u řezníka nebo raděj z pultu vakuově zabalené
jedná se mi hlavně o potraviny pokud nukupujete i jinde jinak podělte se
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
já si hned odpovim nesnášim hyper ani super ale jednou za čas tam prostě jdu jinak nakupuju v malém krámku co tu máme maso beru většinou od řezníka hodně sem si oblíbila sít malých řeznictví pana křečka maj skvělý maso a mužskou usměvavou obsluhu která maso umí prodat přijdu si tam vždycky jak u versaceho jak krásně předvádí bůček krkovici panenky a i slaninu :D jednou za měsíc jedem teda vozem nejčastěji do kauflandu který je pro mě nejméně konfliktní (je to nejvíce vydělávající obchodní řetězec ve střední evropě a jejího majitele už pár let nikdo na veřejnosti neviděl) nesnášim interspar fuj
podle mě je duležité nakupovat u soukromníku kteří nechají naše peníze v naší zemi a nepotahnou je přes německo na další expanzi do bulharska a taky si myslim že ačkoliv nabídka v krámku za bukem neni tak pestrá vždycky mi dokáže nabídnou něco co bych v hyper super nepotkala
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Já chodím podle akcí,někdy i obden,jednou týdně to bysme nevydrželi hlady,páč bysme to sežrali ten samej den,co byl nákup
podle akcí se taky občas někam nacpu ale vemu jen to co opravdu chci nesnášim to pobíhání mezi lidma a přecpanejma regálama kde si mužu vybrat z 25 druhu těstovinovejch vrtulek
Tak my máme u nás snad všechny obchody co jsou tesco mám u baráku asi 3 minuty a kaufland asi 5 minut, nejlíp se mi nakupuje v kaufu, tak chodím skoro denně, někdy do tesca ale tam většinou na oblečení, ale zas mají i jiný sortiment než v kaufu. Taky občas do albertu, ale tam se mi to zdá drahé, ale mají dobré loupáčky a salámy, taky mají věci co v kaufu třeba ne
Předmět příspěvku: Re: zajímalo by mě kde a co a jak
Napsal: stř 01. zář 2010 13:54:01
My jezdíme jednou až dvakrát za měsíc do kauflandu nebo tesca na velkej nákup a jinak chodím sem do krámků, ale musím přiznat, že kdybych měla ten kaufland nebo jinej hyper super u ruky chodím tam a to z jediného důvodu..je to tam o hodně levnější. Jen za běžné potraviny co se kupují denně bych ušetřila majlant. Jeden příklad rohlík u nás v krámě 2,50,- rohlík v hyper super 0,90,-, takže při spotřebě 10 rohlíků denně je to 16kč z deního rozpočtu navíc. a to jsou jen posraný rohlíky
_________________ _________________ v pacovním procesu
My jezdíme jednou až dvakrát za měsíc do kauflandu nebo tesca na velkej nákup a jinak chodím sem do krámků, ale musím přiznat, že kdybych měla ten kaufland nebo jinej hyper super u ruky chodím tam a to z jediného důvodu..je to tam o hodně levnější. Jen za běžné potraviny co se kupují denně bych ušetřila majlant. Jeden příklad rohlík u nás v krámě 2,50,- rohlík v hyper super 0,90,-, takže při spotřebě 10 rohlíků denně je to 16kč z deního rozpočtu navíc. a to jsou jen posraný rohlíky
no to mě to vychází opačně když jdu do krámku pro rohlíky koupim rohlíky a mlíko když jdu do super pro rohlíky koupim rohlíky mlíko a miliardu dalších krávovin který sem vlastně nechtěla ale byly taaak levný takže místo 50 korun tam nechám 200 ani nemrknu nemluvě o tom že třeba za zeleninu si raděj připlatim než oždibovat ty jejich ovadliny
takže já toho označila víc. Jednou za čas (asi 2x za měsíc) děláme velký nákup v hypermarketu /nejraděj Tesco/ jinak maso kupujeme v malé masně (někdy i v tom Tescu ale vždy u řezníka ne vaukové (kromě kuřecích řízků)) a jinak u nás je Hruška a manžel chodí do Penny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru