tak nevím jestli máme koupit Matýskovi odráželo nebo raději tříkolku nevím co využije víc a tak si nechám poradit anebo máme počkat a raději mu příští rok koupit kolo
Příloha:
357a6dba-f822-4839-9188-ac1bd67b740f_merkur_other_004021__8D04DEB8__398x290.jpg [ 30.55 KiB | Zobrazeno 1386 krát ]
Příloha:
odrazedlo-anlen.jpg [ 9.66 KiB | Zobrazeno 1376 krát ]
my čekám právě na ten příští rok a dostane už rovnou kolo... I když už na motoce je fakt směšná Zuzinek mají to odrážedlo, co se k němu dají pozdějip připomontovat šlapky a to je asi nej řešení.
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
my máme pořád odrážedlo, a Vojta jezdí na něm rád. Kolo budem kupovat až ke 3 narozkám, Chtěli jsme mu ho koupit na vánoce ale říkáme si že to nemá cenu, když je stejně využije až zjara...nebo možná k svátku v dubnu ho dostane. Ale myslím že v tomto věku stačí Matýmu odrážedlo...bude na mě určitě ještě rok jezdit, a na trojkolce si myslím že ještě stejně nebude umět, nebo nedostane na šlapky. Na kolo si myslím že je ještě malý, byť by to bylo to odrážecí
my máme klasickou kovovou tříkolku a myslím, že to je dobrá věc, aspoň se neučí šlapat,Kupovali jsme ji ke 2. narozeninám, chvíli trvalo než na to přišla anaučila se, ale teď drandí jako drak a ráda-tak a protože mě to mizí, tak nevím, jestli je to napsané správně
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
odrážedlo je opravdu super investice. Můžu fakt je doporučit Letos malá drandila právě na něm, ale příští rok už půjde na kolečko. I tak jsem moc ráda, že jsme ho měli
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
my čekám právě na ten příští rok a dostane už rovnou kolo... I když už na motoce je fakt směšná Zuzinek mají to odrážedlo, co se k němu dají pozdějip připomontovat šlapky a to je asi nej řešení.
a nemáš náhodou odkaz kde bych takové odrážedlo mohla koupit
my máme pořád odrážedlo, a Vojta jezdí na něm rád. Kolo budem kupovat až ke 3 narozkám, Chtěli jsme mu ho koupit na vánoce ale říkáme si že to nemá cenu, když je stejně využije až zjara...nebo možná k svátku v dubnu ho dostane. Ale myslím že v tomto věku stačí Matýmu odrážedlo...bude na mě určitě ještě rok jezdit, a na trojkolce si myslím že ještě stejně nebude umět, nebo nedostane na šlapky. Na kolo si myslím že je ještě malý, byť by to bylo to odrážecí
no já právě taky nevím jestli to má vůbec cenu kupovat ... kolo mu chceme koupit příští rok ke 3 narozeninám, ale zase teď neví babička co mu kopit a tak mě napadlo toto, no vážně nevím
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
renďousek píše:
MarcelaK píše:
no já právě taky nevím jestli to má vůbec cenu kupovat ... kolo mu chceme koupit příští rok ke 3 narozeninám, ale zase teď neví babička co mu kopit a tak mě napadlo toto, no vážně nevím
já bych ve dvou letech koupila klidně jenom odrážedlo, je to super věc...Vojta ho miluje a bude na něm jezdit určitě ještě na jaře
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru