letos ne...s těma dáblíkama to nedám...pekla jsem asi 2x v životě...nikdy se to nesnědlo a vyhodilo..zbytečná práce..radši upeču víc řízků :-) ty se sežerou vždycky
letos ne...s těma dáblíkama to nedám...pekla jsem asi 2x v životě...nikdy se to nesnědlo a vyhodilo..zbytečná práce..radši upeču víc řízků :-) ty se sežerou vždycky
Ja jsem taky zvedava jak to zvladnu, a to pecu jeste pro nase. Snad mi prijede pomoct segra a ta ma taky ditko, takze tu bude veselo....A rizku vic udelam taky. Musim se pak za tu snahu odmenit
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Já peču. Chlap chce rohlíčky a úly. A pak dělám ještě 2druhy, většinou je jedna novinka, kterou jsme ještě nedělali.. Víc nepeču. My to moc nejíme a naši toho mají tolik, že nám vždy ještě něco dají, tak aby se to stačilo sníst
Já peču. Chlap chce rohlíčky a úly. A pak dělám ještě 2druhy, většinou je jedna novinka, kterou jsme ještě nedělali.. Víc nepeču. My to moc nejíme a naši toho mají tolik, že nám vždy ještě něco dají, tak aby se to stačilo sníst
Ja myslim ze to staci. Ja budu delat asi 7 druhu....
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
každý rok dělám, ořechové koule, pracny, ořechy, rohlíčky, vosí hnízda, linecké, perníčky, mandlové, snad jsem nezapomněla na nic a pak každý rok dělám něco, co chci zkusit nového, ale zatim mě nic neuchvátilo tak, abych to zařadila do mé každoroční řady.
každý rok dělám, ořechové koule, pracny, ořechy, rohlíčky, vosí hnízda, linecké, perníčky, mandlové, snad jsem nezapomněla na nic a pak každý rok dělám něco, co chci zkusit nového, ale zatim mě nic neuchvátilo tak, abych to zařadila do mé každoroční řady.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru