[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 795: Undefined offset: 0 e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - mateřská (otcovská) láska
Hani, mně přišlo (než se narodil Péťa), že už NIKDY NIKOHO NEMŮŽU MILOVAT VÍC, NEŽ VIKTORKU! A od tý doby, co se malej narodil, tak vím, že MŮŽU! Respektive, že mám pro oba dost a dost lásky. A kdybych měla třetí dítě, milovala bych ho stejně jako je dva. Jinak ale znám případy, kdy se dávala jednomu sourozenci najevo větší přízeň než tomu druhému... opičí láska
Hani, mně přišlo (než se narodil Péťa), že už NIKDY NIKOHO NEMŮŽU MILOVAT VÍC, NEŽ VIKTORKU! A od tý doby, co se malej narodil, tak vím, že MŮŽU! Respektive, že mám pro oba dost a dost lásky. A kdybych měla třetí dítě, milovala bych ho stejně jako je dva. Jinak ale znám případy, kdy se dávala jednomu sourozenci najevo větší přízeň než tomu druhému... opičí láska
no já to vím že to může tak být, vidím to v "rodině" mého bratra a to nemluvím o něm, on miluje i dceru, kterou jen vyženil, ale jeho drahá ex tu první prostě milovala víc a i její matka. ta už 3 roky malou ani neviděla ..
jinak tu anktetku fakt nedělám abych někoho soudila, v podstatě nemusí nikdo ani reagovat, jen mě to zajímalo jak to je i jinde.
Jasně no, chápu, že tě ten názor toho tvého známého nutí o tom přemýšlet. Mně jsou takové názory strašně líto. Neskutečně líto. Naši mi vždycky dávali tolik lásky jako ségře... (i když jsem si jako hodně malá myslela, že ne) Já myslím, že to děti vycítí, jestli jsou milovány, víc, míň nebo stejně jako jejich sourozenci. A je to smutný a já prostě miluju obě svoje děti stejně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru