no mě se líbí ty s krtkem, ale jestli je to vážně porcelánové tak bych se trošku bála, že bude za chvilku potom. Adámek má jen plastové ale vyhraje si pořád vaří kafíčko a servíruje svačinku
no mě se líbí ty s krtkem, ale jestli je to vážně porcelánové tak bych se trošku bála, že bude za chvilku potom. Adámek má jen plastové ale vyhraje si pořád vaří kafíčko a servíruje svačinku
kamarádka jí má a prý se jí zatím rozbil jen jeden hrníček, za rok, to jde.
Jestli je to fakt porcelánové, tak je to spíš pro děti dost nebezepčné, ne? Jestli je plastová, tak já jsem taky pro tu krtečkovou... Kamarádka má něco takového... http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=34087713&tab=1
s krtkem... a fakt chceš jít do porcelánu ??? Možná Honýskovi věříš, ale počkej až povyroste Matěj :), to bude lítat vzduchem...
No to jo no, ale já plastovou fakt nechci.
ale porcelán fakt ne... to radši to dřevo, i když jak znám Jáju, tak i to by byla schopná rozkousat na třísky :) A Vikča by se po ní opičila... ale to určitě nebue Váš případ, ale i kdyby nešťasně se něco rozbilo, bez úmyslu .... ostrý hrany to bude mít.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru