Proč nezačnou šetřit u cigánů, feťáků, vrahů a další verbeži? Nemá cenu se rozčilovat, stejně s tím nic neuděláme a pro ně je 200tis. měsíční plat, takže ani neví, jak žije ženská s touto částkou 3-4roky. A kdyby to schválili, tak by mě to vůbec nepřekvapilo
Proč nezačnou šetřit u cigánů, feťáků, vrahů a další verbeži? Nemá cenu se rozčilovat, stejně s tím nic neuděláme a pro ně je 200tis. měsíční plat, takže ani neví, jak žije ženská s touto částkou 3-4roky. A kdyby to schválili, tak by mě to vůbec nepřekvapilo
Holky, když jsem byla doma s Filípkem ( teď má 5 let), tak jsem měla rok mateřskou 3500,-...to bylo hodně zlé období, pak to naštěstí zvýšili na současnou částku.
Holky zatím bych nestresovala, to je jenom návrch, vůbec to tak nemusí být A jestli to projde tk to jsou svině na entou, to by potom vycházelo, aby mohl být doma člověk do tří let s dítětem, protože dřív mi ho do školky nikdo nevezme, na šest tisíc měsíčně, chudáci ti co musí počítat každou korunu, anebo matky samoživitelky
ještě musíš odečíst půl roku co budeš brát mateřskou, takže ta částka na měsíc bude trošku větší, bohužel ty co mateřskou neměli tak zůstanou za 4500 na čtyři roky. ale jak píšeš, je to teprve návrh
Jo vidíš na mateřskou jsem zapomněla, ano takže to se dotkne těch co nebrali mateřskou. Já myslím, že to neprojde
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
pokud to udělají, že se to dotkne jen těch, kteří nastupují na rodičák až po novém roce, tak tomu uniknu, protože nastupuji v prosinci letošního roku, ale je to prostě svinstvo
Peto,myslim,ze to zkrouhnou vsem...i tem co uz na rodicaku jsou treba od 2008
tak v tom článku píšou, že pořád uvažují i o té variantě, že až těm novým, tak uvidíme
to by se týkalo mě
sou to bezpaterni svi.ě ja nejsem proti setreni,dopadnout jako recko by asi taky nebyla zadna vyhra ....ale at ti idioti zacnou u sebe vsem okolo berou,co to jde a sami nejsou schopny si odpustit,nebo zdanit aspon svoje podelany nahrady,pac by nahodou nebraly 150,ale jenom 130tis mesicne ...a my s tim mame zivit deti 3roky na tohle proste nemam slov a dycky me to akorat tak na.sere ......domluvil jsem
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
no hezký jen tak dál takže druhé dítě asi nikdy mít nebudeme a přijde mi, že se pomalu začínáme vracet o 20 let později a bude tu pěkná chudoba proč ségra, která studovala do 25ti let od pracáku nedostane nic a cigán podporu dostane???
no hezký jen tak dál takže druhé dítě asi nikdy mít nebudeme a přijde mi, že se pomalu začínáme vracet o 20 let později a bude tu pěkná chudoba proč ségra, která studovala do 25ti let od pracáku nedostane nic a cigán podporu dostane???
protože ségra není černá a nenadává do more kandele pipa
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru