Předmět příspěvku: Re: velký jarní sraz ZLÍN (anketka)
Napsal: úte 16. lis 2010 19:00:32
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
no já si sice nemyslím že by to vyšlo na 3500 ten víkend, ale jak chcete holky, je na to dost dlouhá doba... já jsem taky jela do Pardubic ač jsem na tom finančně dost bídně... a nějak mě prostě napadl březen duben, takže měsíc je zhruba daný, kdo bude chtít si to zařídí a přijede. Je na to spousta času
no já si sice nemyslím že by to vyšlo na 3500 ten víkend, ale jak chcete holky, je na to dost dlouhá doba... já jsem taky jela do Pardubic ač jsem na tom finančně dost bídně... a nějak mě prostě napadl březen duben, takže měsíc je zhruba daný, kdo bude chtít si to zařídí a přijede. Je na to spousta času
Cože, na vékend, kdo to řek?? A kolik že? To je nějaký vomyl, né?
Hele, jela bych z fleku, čert vem prachy, ale budu tou dobou ještě určitě kojit, leda bych s tím sekla a dala flašku, ale to se mi asi nestane
hmmm...já se do konce roku nedostanu do Prahy, páč si jedem př. týden pro hafáčka..tak se mi tam nechce s takovým prťátkem... sakra... můj odmítl se psem jet a hlídat nám ho naši nechtějí (oni s ním totiž nesouhlasí)
ach jo, já se na tebe těšila
Napsal: úte 16. lis 2010 20:33:46
Katka píše:
MarcelaK píše:
Cože, na vékend, kdo to řek?? A kolik že? To je nějaký vomyl, né?
Napsal: úte 16. lis 2010 20:34:34
Pechy píše:
MarcelaK píše:
Pechy píše:
Hele, jela bych z fleku, čert vem prachy, ale budu tou dobou ještě určitě kojit, leda bych s tím sekla a dala flašku, ale to se mi asi nestane
hmmm...já se do konce roku nedostanu do Prahy, páč si jedem př. týden pro hafáčka..tak se mi tam nechce s takovým prťátkem... sakra... můj odmítl se psem jet a hlídat nám ho naši nechtějí (oni s ním totiž nesouhlasí)
ach jo, já se na tebe těšila
já se taky těšila, a moc... není všem dnům konec, když ne před vánoci, tak po určitě.... mrzí mě to a s chlapem kvůli tomu nemluvím
Napsal: čtv 18. lis 2010 15:10:25
už bych pro Vás i měla ubytování (teda né objednané že, ale máme u nás penzion Silvie (ale nemaj webovky) 3x dvoulůžkový apartmán za 700kč (asi určitě za celý pokoj) a pak je tam apartmán s možností přistýlky. a zbytek si nějak pokusíme rozdělit mezi sebe
Napsal: pát 19. lis 2010 22:49:08
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
No, řekněme, že kdyby se jelo bez dětí, tož Zlín nemám zase tak daleko.. ale zase mám dilema. Nikoho z vás jsem osobně ještě neviděla, bude se tam se mnou vůbec někdo bavit? Nerada bych plakala v koutku v komoře..
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Napsal: pát 19. lis 2010 23:17:30
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Deenah píše:
No, řekněme, že kdyby se jelo bez dětí, tož Zlín nemám zase tak daleko.. ale zase mám dilema. Nikoho z vás jsem osobně ještě neviděla, bude se tam se mnou vůbec někdo bavit? Nerada bych plakala v koutku v komoře..
já jsem tady v pardubkách taky neznala...i když se Silvou jsem se už jednou viděla, ale všechny znáš od suď a to hned zapadneš...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru