Předmět příspěvku: Re: velký jarní sraz ZLÍN (anketka)
Napsal: ned 21. lis 2010 11:07:05
Registrován: čtv 29. led 2009 15:46:10 Příspěvky: 2040 Bydliště: H.K.
happysil píše:
Mirinda... píše:
MarcelaK píše:
Mirinda... píše:
Marci a to by bylo na jeden den nebo celý víkend?
Miri nejspíš jedna noc ale záleží na domluvě, nejsem proti i na celý víkend, záleží jak se domluvíte
no to já bych to právě viděla na tu jednu noc .
jednu noc už se těším, jen budu potřebovat termín dopředu, abych si zařídila volno,už budu makat
No já taky pořádně nevím co na jaře bude, ale určitě si to nějak zařídím . A Macek určitě dá termín vědět dost dopředu, protože do práce už bude chodit asi víc holek, tak aby byla možnost si to případně v práci zařídit , že jo Marci ?
Napsal: ned 21. lis 2010 13:53:16
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Mirinda... píše:
happysil píše:
Mirinda... píše:
MarcelaK píše:
Mirinda... píše:
Marci a to by bylo na jeden den nebo celý víkend?
Miri nejspíš jedna noc ale záleží na domluvě, nejsem proti i na celý víkend, záleží jak se domluvíte
jednu noc už se těším, jen budu potřebovat termín dopředu, abych si zařídila volno,už budu makat
No já taky pořádně nevím co na jaře bude, ale určitě si to nějak zařídím . A Macek určitě dá termín vědět dost dopředu, protože do práce už bude chodit asi víc holek, tak aby byla možnost si to případně v práci zařídit , že jo Marci ?
Já asi makat nebudu, já dostanu výpověď a budu na pracáku
Napsal: stř 24. lis 2010 12:30:56
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Marci, dneska se mi o tom zdálo, už mi hrabe Byla jsem u Tebe doma, ale pak jsme plánovaly, že pojedem spolu na Moravu Volala jsem telefonem Monče K., abych zjistila, jestli to platí a zrovna mi přestal fungovat telefon. Pak jsem najednou byla doma a byla jsem smutná, že se nemůžu dovolat Tobě Prostě prdlé sny
Marci, dneska se mi o tom zdálo, už mi hrabe Byla jsem u Tebe doma, ale pak jsme plánovaly, že pojedem spolu na Moravu Volala jsem telefonem Monče K., abych zjistila, jestli to platí a zrovna mi přestal fungovat telefon. Pak jsem najednou byla doma a byla jsem smutná, že se nemůžu dovolat Tobě Prostě prdlé sny
Když jsi na Moravě, tak jak to, že se nestavíš !!!!!!
Napsal: stř 24. lis 2010 17:14:22
Registrován: čtv 29. led 2009 15:46:10 Příspěvky: 2040 Bydliště: H.K.
janka.82 píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru