marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
ach bože marti, četla jsi tu smsku?
četla, jen jsem už nestihla reagovat a pak zapoměla a pak už dojel ten můj brouček a vůůůůbec se ke mě nehrnul radostí Já na něho: "chyběla ti maminka?" on: "ne, kaluž" a už měl mokrý boty
jejda to je boban, asi si od tebe taky chtěl odpočnout
asi jo a asi to bylo málo i pro chlapa! Liboval si, jak měl klidný víkend se svou tchýní a jak na něho nikdo nezvyšoval hlas
no bodejď by ho neměl klidnej, když se nemusel starat
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
marthy1 píše:
Majkýsková píše:
Moc ráda jsem vás viděla, jen mě mrzelo to, že jste hlavně kalbu podnikly v pátek, ač jste věděly, že dojedem a v sobotu jste byly unavený a šly brzo spát. Nevim no, tohle mě a nejen mě teda, hodně zamrzelo. Jinak fotky jsou samo super.
Já jsem to taky říkala, že to pro vás asi muselo být smutný, jak tam sedíme unavený... Ono se to v ten pátek tak nějak rozjelo samo. Příště všichni naběhnou ve stejný den, ať není nikdo ochuzen ani o jedinou minutku
Marti, přesně, bylo mi fakt smutno, když jste furt řešily pátek, jak to bylo super a v sobotu jste tam seděly jak přejetý vlakem. Jsme si přišly prostě tak nějak navíc, no. Příště fakt sraz na jeden den opět, tohle je na prd.
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
beruska_zuzanka píše:
Marti urychleně si vzpomeň na heslo a poslej skype: beruska6173
Jj super fotečky, taky moje zásluha Marti jsem pořád brala foťák a fotila a fotila...
Holky, ohledně té soboty... Nejenom Vás to mrzí, ale i nás ostatní, že to takhle dopadlo. Nikdo neplánoval to, že v pátek to bude takový a v sobotu budeme unavený.. Bohužel se stalo, jak jsme zkonstatovaly, tak příště pojedeme spíš na jednu noc, ale všechny. A taky mě mrzí, že jsme se nerozloučily.... Doufaly jsme to, že Vás najdeme na chatě a protože jsme potřebovaly odjet dřív, tak jsme Vás na hotelu už nestíhaly
Zuzi, já to chápu, ale přijde mi to prostě vůči nám nefér, ale tak stalo se stalo. A to, že jste odjely bez rozloučení už byla jen taková tečka. Minimálně máme telefony, tak jste mohly aspoň cinknout, no. Ale tak příště si to vynahradíme.
musím se přidat k Majký,můžu vám holky říct,že mě bylo z toho fakt ouvej ....člověk si tam přišel jako pátý kolo u vozu....a já se chtěla zrovna tak moc bavit a dělat véééélikej bordel ...ale nějak nebylo s kým no ...no to je jedno...chápu vás,taky bych se rozšoupla už v pátek,být tam s váma...a taky říkám,že tam s váma příště budu už od začátku moc ráda jsem vás všechny viděla,neříkám že né,ale....
Lulu píše:
musím se přidat k Majký,můžu vám holky říct,že mě bylo z toho fakt ouvej ....člověk si tam přišel jako pátý kolo u vozu....a já se chtěla zrovna tak moc bavit a dělat véééélikej bordel ...ale nějak nebylo s kým no ...no to je jedno...chápu vás,taky bych se rozšoupla už v pátek,být tam s váma...a taky říkám,že tam s váma příště budu už od začátku moc ráda jsem vás všechny viděla,neříkám že né,ale....
já se vám holky ani nedivím, že jste z toho smutný a přesně jsem to v sobotu dopo říkala, že se odpadne a nevydrží se tak dlouho
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Majkýsková píše:
Moc ráda jsem vás viděla, jen mě mrzelo to, že jste hlavně kalbu podnikly v pátek, ač jste věděly, že dojedem a v sobotu jste byly unavený a šly brzo spát. Nevim no, tohle mě a nejen mě teda, hodně zamrzelo. Jinak fotky jsou samo super.
vy můry, měly jste přijet už v pátek, měly jste možnost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru