Bylo to super!!! Taky jsem vás ráda viděla. Kluci si zdřímli ve vlaku a teď tu Ondra ještě jančí. V tom autíčku dřepí Mareček :-) Natálce se tam taky moc líbilo. Padla jak miminko hned jak vlezla do pelíšku
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Ahooj holky, bylo to fajn :) Večer ležím s malým a říkám jak jsem se dneska z výletu unavila (aby jako šel spát) a dostalo se mi odpovědi: nejsem unavenej, číst budem A cesta přes Turovec byla fajn
ivkahof píše:
Ahooj holky, bylo to fajn :) Večer ležím s malým a říkám jak jsem se dneska z výletu unavila (aby jako šel spát) a dostalo se mi odpovědi: nejsem unavenej, číst budem A cesta přes Turovec byla fajn
Jsme ráda, že jste dobře dojeli :-) Mareček už chrní taky - na jeho poměry brzy za to Ondra tu ještě dovádí. A bylo to fakt fajn
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru