ahojik tety posilam jednu atrakci,kterou sme objevili u nas na pouti mozna to znate,ale k nam se to dostalo az ted ......Teri z toho byla unesena a pekne utahana ....doporucuju jako prvni atrakci,na ty ostatni uz nebude tolik sily jinak tam nechate vejplatu krasne leto papapa
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já ji tedy neznám a bavila jsem se!! Asi zlomyslná nebo co.. ale fakt mě to pobavilo, představila jsem si, ale Monču, ta by asi za chvilku začala vztekat, že ji to nejde, tedy pokud se měla dostat na druhý konec..
:s: já ji tedy neznám a bavila jsem se!! Asi zlomyslná nebo co.. ale fakt mě to pobavilo, představila jsem si, ale Monču, ta by asi za chvilku začala vztekat, že ji to nejde, tedy pokud se měla dostat na druhý konec..
nene mohli si tam blbnout jak chteli,jenze foukal vitr,takze Teri to porad odfoukavalo k ty jedny strane ....ale jinak pro deti fakt super....5minut stoji 50,-Kč....ale maj toho fakt plny kecky
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
to k nám ještě nedorazilo, vidím to prvně a vypadá to super
zadnej strach,myslim,ze ted uz to bude bejvat skoro na kazdy vetsi pouti a je to parada....i pro dospeli,ale na to sem nemela odvahu,mozna vecer s trochou promile na kuraž
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
mamáček píše:
Borůvka píše:
:s: já ji tedy neznám a bavila jsem se!! Asi zlomyslná nebo co.. ale fakt mě to pobavilo, představila jsem si, ale Monču, ta by asi za chvilku začala vztekat, že ji to nejde, tedy pokud se měla dostat na druhý konec..
nene mohli si tam blbnout jak chteli,jenze foukal vitr,takze Teri to porad odfoukavalo k ty jedny strane ....ale jinak pro deti fakt super....5minut stoji 50,-Kč....ale maj toho fakt plny kecky
hele teta a to vam klimbla terina uz cestou domu? a vis ty vubec kolik mas shlednuti tyvago
jj mela namale,pac to byla posledni atrakce a jeli sme dom,ale pac byla cela od cukrovy vaty,tak musela sedet v pozoru a na nic nesahat,aby se neprilepila,takze nemela moznost klimbat .......no koukalo na to hodne lidi,pac to vybrali na seznam do strem videi a bylo to tam uz dvakrat...tak proto tolik vis jinak nestiham,ale kdybyste nahodou jeli na chaloupku ,tak pisni SMS nebo se tu zastav ju?...prosiiiim mlada pani
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru