tak mu něco uvař, udělej striptýz a a´t hezky "čumí", o co by taky v životě mohl přijít.Třeba mu to docvakne, že ho miluješ ale taky už bys s ním pak nemusela být, jestli se trochu nezačne snažit
Ježiš, tak to bych vůbec neudělala.. Zaprvé jsem tlustá a za druhé ho nemiluju a za třetí jsem dala stop stav na sex a dokonce mu nabídla, že bysme zůstali jen kamarádi... Prostě to v sobě ještě nemám vyřešený a to, že jsem týden zpátky ještě nic neznamená!
páni , to zní hrozně
Zní to asi divně, ale nejhorší je, že on na to ani nijak nereagoval... Jen že se jde dívat s malým na telku a odešel z kuchyně.
asi nemá ani zájem něco dávat do kupy... no hlavně ať přestane chlastat úplně, když by né kvůli tobě, tak kvůli malému.
Já ti ani nevím, protože on nic neříká, nechce se o ničem bavit, takže vůbec nevím, na čem jsem, jsme, co by chtěl...
tak tohle by mě asi ničilo, já potřebuju mít vše hnedka jasné a dané... třeba potřebuje víc času na to, aby si rozmyslel, jestli rodina nebo chlast.
Myslíš, že měsíc by mohl být málo? No, dám tomu ještě čas, ono to nějak dopadne...
tak se na něj vykašli a celý jeho narozky ignoruj, protože on zřejmě ignoruje tvoje snahy něco zlepšit.Nebo mu kup jenom drobnost a basta
Pokud nic nevymyslím, tak se bude muset spokojit s margotkou a nugetou
přesně, to jsou starosti na stará kolena já mám narozky dnes a víte co dostanu prd, ani beztak kytku, tak jsem si objednala telefon sama sobě si a chlapovi budou chodit složenky
S narozeninkama podle toho jak čtu tak nevím jak poradím Můj je celkem sportovec, takže dostal bag na golf, pak nějaké hole a doplňky, teď mu chci kupovat běžky, nebo hodinky. Kup mu houpací křeslo k té televizi a bačkůrky
tak mu něco uvař, udělej striptýz a a´t hezky "čumí", o co by taky v životě mohl přijít.Třeba mu to docvakne, že ho miluješ ale taky už bys s ním pak nemusela být, jestli se trochu nezačne snažit
Ježiš, tak to bych vůbec neudělala.. Zaprvé jsem tlustá a za druhé ho nemiluju a za třetí jsem dala stop stav na sex a dokonce mu nabídla, že bysme zůstali jen kamarádi... Prostě to v sobě ještě nemám vyřešený a to, že jsem týden zpátky ještě nic neznamená!
páni , to zní hrozně
Zní to asi divně, ale nejhorší je, že on na to ani nijak nereagoval... Jen že se jde dívat s malým na telku a odešel z kuchyně.
asi nemá ani zájem něco dávat do kupy... no hlavně ať přestane chlastat úplně, když by né kvůli tobě, tak kvůli malému.
Já ti ani nevím, protože on nic neříká, nechce se o ničem bavit, takže vůbec nevím, na čem jsem, jsme, co by chtěl...
tak tohle by mě asi ničilo, já potřebuju mít vše hnedka jasné a dané... třeba potřebuje víc času na to, aby si rozmyslel, jestli rodina nebo chlast.
Myslíš, že měsíc by mohl být málo? No, dám tomu ještě čas, ono to nějak dopadne...
tak se na něj vykašli a celý jeho narozky ignoruj, protože on zřejmě ignoruje tvoje snahy něco zlepšit.Nebo mu kup jenom drobnost a basta
Pokud nic nevymyslím, tak se bude muset spokojit s margotkou a nugetou
bačkory a župan jsou lepší :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Měla jsem už dva roky vymyšlený, že dostane víkend v pivních lázních pro 2 osoby. Vzít by si mohl sebou kohokoliv - švagra, tchána, ségru, prostě koho by chtěl.. No, ale vzhledem k tomu, že nastaly změny a já ho nehodlám podporovat v chlastu, tak opravdu nevím, co mu koupit Hadry a kosmetiku dostal na Vánoce a navíc jsem chtěla něco jinýho, originálního, když už to bude mít "kulatý". Podotýkám, že třeba skok padákem (v lepším případě bez padáku) není možný, pač se bojí výšek a to má 194cm Nemáte nápad?
Jak píše Leco škola smyku.Stojí cca 5500 a prej to stojí za to:-D
S narozeninkama podle toho jak čtu tak nevím jak poradím Můj je celkem sportovec, takže dostal bag na golf, pak nějaké hole a doplňky, teď mu chci kupovat běžky, nebo hodinky. Kup mu houpací křeslo k té televizi a bačkůrky
Houpací křeslo nemáme kam dát.. Stačí, že tu máme houpacího koně :))) Toho bych se ale ráda zbavila!
páni , to zní hrozně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru