Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
už jsem psala na FB, tak to dám i sem. Už skoro před 14 dny jsem TO měla dostat, ale nic...přičítám vinu tomu že jsem byla nemocná, brala dvoje ATB, zhubla naráz 7kg... možná proto jsem to nedostal. ALE!!!! Poslední týden je mi strašně špatně pořád a jsem spavá (to jsem byla i u Vojty). Nenamlouvám si to, skutečně to tak je. Jenže! Už jsem si udělala snad 8 testů a všechny negativní. Kupovala jsem si takové levné. Dnes jsem si koupila lepší test a přesto jedna čárka. Jestli bych byla těhotná tak jsem otěhotněla nejspíš 17.ledna. Tak myslíte že třeba proto se to na testu ještě neukázalo? že to je ještě brzy? Je to přeci jen JENOM 3 týdny děkuju za rady
Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
Marci, tezko rict. Ale vzhledem k tomu, ze jsi brala ty ATB, tak bych si asi neprala byt tehotna, to by na pripadny plod mela spatny vliv, ne? A ze jsi tedy mela dostat uz MS tak pred 14 dny, tak si myslim, ze kdybys byla tehotna, ze by to test uz ukazal. Takze ja si myslim, ze asi nejsi Ale do dalsiho mesice ti preji a drzim palecky at se zadari
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
nebudu to hrotit holky, u mě je opožděná menses jakože normální, ale nebývá mi špatně... to je divné... mě se zdá že ta druhá čárka tam maličko vystoupla až teď po čase...no uvidím...každopádně když tam bude druhá budu šťastná ;)
nebudu to hrotit holky, u mě je opožděná menses jakože normální, ale nebývá mi špatně... to je divné... mě se zdá že ta druhá čárka tam maličko vystoupla až teď po čase...no uvidím...každopádně když tam bude druhá budu šťastná ;)
tak snad ti to vyjde a druhá tam bude, já měla před Honzíkem ms pravidelnou a druhá čárka se mi ukázala hned druhý den po vynechání
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Marci, vydrž a pak na to znova načůrej :-) jestli vylezla i druhá, ale až dýl, může to něco znamenat, já to tak měla u Štěpánka taky!!!!!! A dej mi hlavně hned vědět, at můžu pakovat oblečky, jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru