Jak píšou holky, přes obvoďáka ať se objedná na psychiatrii, je možné, že dostane i nějaké antidepresiva, ale pořád lepší než aby se trápil...držím palce
:smutek: určitě psychiatra, dá mu i nějaké prášky, můj taky bere prášky na nervy a co, dneska to není nic nenormálního
a zlepšilo se to po těch práškách, ted jsem s mojim mluvila, ptala jsem se ho jestli mu je líp a řekl že ne, ale že na to při práci zkusí nemyslet, má noční...když já ani nevím co vlastně cítí, co ho trápí, on to taky nedokáže popsat...
Registrován: pon 02. úno 2009 18:19:44 Příspěvky: 7081 Bydliště: Brno
Bedrnička píše:
síma píše:
:smutek: určitě psychiatra, dá mu i nějaké prášky, můj taky bere prášky na nervy a co, dneska to není nic nenormálního
a zlepšilo se to po těch práškách, ted jsem s mojim mluvila, ptala jsem se ho jestli mu je líp a řekl že ne, ale že na to při práci zkusí nemyslet, má noční...když já ani nevím co vlastně cítí, co ho trápí, on to taky nedokáže popsat...
no když on ani přiznané psychické problémy neměl, dostal se tam oklikou, když měl problémy se zádama a vypadalo to na infarkt, který neměl a tak ho poslali k psychiatrovi. Můj teda neměl úzkostlivé stavy, ale já bych řekla, že s práškama je to s ním o hodně lepší
no když on ani přiznané psychické problémy neměl, dostal se tam oklikou, když měl problémy se zádama a vypadalo to na infarkt, který neměl a tak ho poslali k psychiatrovi. Můj teda neměl úzkostlivé stavy, ale já bych řekla, že s práškama je to s ním o hodně lepší
tak se k psychologovi dostala moje sestra, měla kolaps a ted je pořád nemocná a nic ji nenašli tak ji poslali na psychologii, ale jí se ptát nechci nebo nechci aby se to v rodině nějak probíralo, už sme takhle řešili pár problémů a bylo to ještě horší...
Psychologa, psychiatra a nemusí to jít přes obvoďáka, dají se najít kliničtí, co to dělají přes pojišťovnu, ale můžeš se zeptat i u obvodního, aby poradil. Držím palce, všechny
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru