Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: psychické problémy...
PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 22:51:19 

určitě s tím moc neotálejte a co nejdřív vyhledejte odborníka..není to nic,za co by se člověk musel stydět a důležité je,aby se to brzy vyřešilo a neničilo vás to :smutek: dnešní doba je s prominutím svinská a člověk do toho spadne ani neví jak :smutek: ...držím vám palce :srdce.gif:

Žaneta a Leonka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 22:52:37 

Holky už poradily. Moc, moc, moc držím palečky, ať je to ok :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 22:53:06 

To je mi moc líto :smutek: Pokud si nejseš jistá kam jít, tak se poraďte s obvoďákem :k:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 22:57:32 

Holky moc děkuju za podporu, ted jem si projížděla, na netu různé psychology a psichiatry a je to mazec, já vím že je zdraví to nejcenější, ale většina těchto psychologů si účtujou za hrozné peníze, kolem 500 za vyšetření nebo 40 minut konzultace, vždyt je to onemocnění, které by přece mělo být hrazené pojistovnou jako káždá jiná nemoc, vždyt za takové problémy si člověk sám nemůže...nejsme na tom finančně moc dobře, stavíme, možná to má manžel i z toho že na to nemá to psychicky unést...

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 23:00:23 

Bedrnička píše:
Holky moc děkuju za podporu, ted jem si projížděla, na netu různé psychology a psichiatry a je to mazec, já vím že je zdraví to nejcenější, ale většina těchto psychologů si účtujou za hrozné peníze, kolem 500 za vyšetření nebo 40 minut konzultace, vždyt je to onemocnění, které by přece mělo být hrazené pojistovnou jako káždá jiná nemoc, vždyt za takové problémy si člověk sám nemůže...nejsme na tom finančně moc dobře, stavíme, možná to má manžel i z toho že na to nemá to psychicky unést...

je spousta psychologu,kteri to delaji pres pojistovnu...a navic,pokud ma tezsi deprese,stejne se nejdriv doporucuje psychiatr,az potom treba psycholog...zavolej nebo zajdi k obvodakovi,at vam napise doporuceni k psychiatrovi a uvidis...hlavně to moc neoddalujte

Žaneta a Leonka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 23:25:02 

:( je to opravdu na psychiatra...držím palečky :pus:

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 0:32:54 

Hele po jednom rozchodu jsem měla pocit, že to sama nedám a přihlásila se k psychologovi, paradoxně jsme se ten den dali znova dohromady, takže pak už návštěvy nebyly nutné, ale chodila jsem tam ze zajímavosti-ikdyž mi to moc nedalo. Později jsem měla o dost vážnější psychosomatické problémy-pocity na omdlení, záchvaty úzkosti, paniky, bušení srdce, fóbie z pohybu i lidí. Dost děsivý. Měli jsme konflikty v rodině a já to nedávala. Pomohla jsem si sama - akupunktura, vynikající byly masáže- nezdá se to, ale ztuhlost krční páteře a hrudníku vyvolávaly u mě příšerný stavy. A můžu vřele doporučit kyneziologa- byla jsem u jedné paní a ta mě rozebrala - v dobrém - lépe než 5 psychologů. Netušíš co to u něj mohlo odstartovat? V zimě to bývá, že člověk propadá depresím, ale svěřuje se ti? Jednej rychle, čím dřív se odrazí tím lépa. Držím pěsti, asi to budeš muset zvládnou za vás oba.

BB kód (používá se na fórech, kde je povoleno HTML)
Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 7:41:37 

zajdi k obvodnimu rekni mu to on ti napise doporuceni k psychologovi tam bude bud manzel dochazet a resit to pouze slovne a rozhovory a nebo psycholog uzna ze najeho stavy rozhovory nestaci a doporuci mu psychiiatra - ten napise leky.... a at se manzel nestydi za to ze deprese ma ... je to nemoc jako kazda jina !!!!!! :pus: :pus: :pus: :pus: a hlavne musi myslet na tebe a malou drobotinu co mate

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 10:32:05 

S nikým jsem o tom nemluvila, ale měli jsme na podzim to samý... Málo peněz, samý průsery v práci, já byla taky dost nepříjemná... Pak se mi přiznal, jak to prožívá a přemejšlí o smrti, já z toho byla úplně v pr... :r: Už jsem sháněla psychiatra, ale nějak jsme to doma rozmluvili a za pár dní to bylo lepší. Teď už je úplně v pohodě :srdce.gif: Buď ráda, že o tom s tebou mluví, to je moc dobře! Hodně ho poslouchej a pořád mu dávej najevo, jak je pro vás důležitej a máte ho rádi :srdce.gif: A rozhodně bych psychiatra kontaktovala, určitě to v dnešní hektický době není žádná ostuda mít takový problémy. Přeju hodně štěstí, ať to brzo zvládnete :pus:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 10:43:33 

vim o cem mluvis :sad.png: at si zajde k obvodakovi, ten mu nekoho doporuci a pripadne mu neco lehciho nez antidepresiva napise, co mu momentalne treba trochu ulevi. kazdopadne je moc dulezite ze s tim hodlate neco delat :srdce.gif:

Obrázek

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]