Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
určitě s tím moc neotálejte a co nejdřív vyhledejte odborníka..není to nic,za co by se člověk musel stydět a důležité je,aby se to brzy vyřešilo a neničilo vás to dnešní doba je s prominutím svinská a člověk do toho spadne ani neví jak ...držím vám palce
Holky moc děkuju za podporu, ted jem si projížděla, na netu různé psychology a psichiatry a je to mazec, já vím že je zdraví to nejcenější, ale většina těchto psychologů si účtujou za hrozné peníze, kolem 500 za vyšetření nebo 40 minut konzultace, vždyt je to onemocnění, které by přece mělo být hrazené pojistovnou jako káždá jiná nemoc, vždyt za takové problémy si člověk sám nemůže...nejsme na tom finančně moc dobře, stavíme, možná to má manžel i z toho že na to nemá to psychicky unést...
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
Bedrnička píše:
Holky moc děkuju za podporu, ted jem si projížděla, na netu různé psychology a psichiatry a je to mazec, já vím že je zdraví to nejcenější, ale většina těchto psychologů si účtujou za hrozné peníze, kolem 500 za vyšetření nebo 40 minut konzultace, vždyt je to onemocnění, které by přece mělo být hrazené pojistovnou jako káždá jiná nemoc, vždyt za takové problémy si člověk sám nemůže...nejsme na tom finančně moc dobře, stavíme, možná to má manžel i z toho že na to nemá to psychicky unést...
je spousta psychologu,kteri to delaji pres pojistovnu...a navic,pokud ma tezsi deprese,stejne se nejdriv doporucuje psychiatr,az potom treba psycholog...zavolej nebo zajdi k obvodakovi,at vam napise doporuceni k psychiatrovi a uvidis...hlavně to moc neoddalujte
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Hele po jednom rozchodu jsem měla pocit, že to sama nedám a přihlásila se k psychologovi, paradoxně jsme se ten den dali znova dohromady, takže pak už návštěvy nebyly nutné, ale chodila jsem tam ze zajímavosti-ikdyž mi to moc nedalo. Později jsem měla o dost vážnější psychosomatické problémy-pocity na omdlení, záchvaty úzkosti, paniky, bušení srdce, fóbie z pohybu i lidí. Dost děsivý. Měli jsme konflikty v rodině a já to nedávala. Pomohla jsem si sama - akupunktura, vynikající byly masáže- nezdá se to, ale ztuhlost krční páteře a hrudníku vyvolávaly u mě příšerný stavy. A můžu vřele doporučit kyneziologa- byla jsem u jedné paní a ta mě rozebrala - v dobrém - lépe než 5 psychologů. Netušíš co to u něj mohlo odstartovat? V zimě to bývá, že člověk propadá depresím, ale svěřuje se ti? Jednej rychle, čím dřív se odrazí tím lépa. Držím pěsti, asi to budeš muset zvládnou za vás oba.
zajdi k obvodnimu rekni mu to on ti napise doporuceni k psychologovi tam bude bud manzel dochazet a resit to pouze slovne a rozhovory a nebo psycholog uzna ze najeho stavy rozhovory nestaci a doporuci mu psychiiatra - ten napise leky.... a at se manzel nestydi za to ze deprese ma ... je to nemoc jako kazda jina !!!!!! a hlavne musi myslet na tebe a malou drobotinu co mate
S nikým jsem o tom nemluvila, ale měli jsme na podzim to samý... Málo peněz, samý průsery v práci, já byla taky dost nepříjemná... Pak se mi přiznal, jak to prožívá a přemejšlí o smrti, já z toho byla úplně v pr... Už jsem sháněla psychiatra, ale nějak jsme to doma rozmluvili a za pár dní to bylo lepší. Teď už je úplně v pohodě Buď ráda, že o tom s tebou mluví, to je moc dobře! Hodně ho poslouchej a pořád mu dávej najevo, jak je pro vás důležitej a máte ho rádi A rozhodně bych psychiatra kontaktovala, určitě to v dnešní hektický době není žádná ostuda mít takový problémy. Přeju hodně štěstí, ať to brzo zvládnete
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
vim o cem mluvis at si zajde k obvodakovi, ten mu nekoho doporuci a pripadne mu neco lehciho nez antidepresiva napise, co mu momentalne treba trochu ulevi. kazdopadne je moc dulezite ze s tim hodlate neco delat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru