Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Ivka píše:
červík píše:
Nespěchá to, ale předem obhlížím kočárky..kdybysme se některá chtěla zbavit, tak budeme potřebovat nějaký hezoučky kombinovaný s autosedačkou..časem.. Za případné nabídky díky!
ted na jaře budem prodávat PP GT3(moka), ale jen sporták, takže zbytek by se musel dokoupit jinde
Jů, ja budu v lete gt3 pravdepodobne chtit. Jak vypada a kolik bys za nej chtela? Predbezne...(samozrejme, ze bych za nej chtela dat neseriozne malo penez )
Registrován: sob 31. led 2009 22:39:33 Příspěvky: 2346 Bydliště: Nepomuk
leco píše:
Ivka píše:
červík píše:
Nespěchá to, ale předem obhlížím kočárky..kdybysme se některá chtěla zbavit, tak budeme potřebovat nějaký hezoučky kombinovaný s autosedačkou..časem.. Za případné nabídky díky!
ted na jaře budem prodávat PP GT3(moka), ale jen sporták, takže zbytek by se musel dokoupit jinde
Jů, ja budu v lete gt3 pravdepodobne chtit. Jak vypada a kolik bys za nej chtela? Predbezne...(samozrejme, ze bych za nej chtela dat neseriozne malo penez )
a já chci seriozně co nejvíc fakt nevím, ještě jsem nad tím neuvažovala. Malá chce chodit jen pěšky, takže už ho skoro vůbec nepoužíváme, dnes ho manžel vytáhl po dvou měsících...myslím, že ted v březnu tj.rok, co jsme ho koupili, takže ještě bude záruka. Když budeš chtít, písni, kdy asi bys ho chtěla a snad bychom se nějak domluvili. Na prodej nespěchám. Ale nevím, odkud jsi a ráda bych osobní odběr
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
červík píše:
MarcelaK píše:
Zlato, já bych chtěla prodat CHICCO S3 trojkolku, kombinace i se sedačkou (hluboký, sporťák, vajíčko)-barva oranžovo-šedo-černá Když budeš chtít nafotím
To bys byla hodná..a za kolik? Děkuju!
Tak já ho koupila za 10 tis. a Vojta byl v hlubokém půl roku a ve sporťáku 4 měsíce ani ne. Ale je to už po jednom dítěti před náma. Původní cena 25tis. ale je fakt velmi zachovalý. Jak říkám nafotím... do kolika tis. bys tak chtěla investovat? kolem 5 tis si myslím?
Zlato, já bych chtěla prodat CHICCO S3 trojkolku, kombinace i se sedačkou (hluboký, sporťák, vajíčko)-barva oranžovo-šedo-černá Když budeš chtít nafotím
Tak já ho koupila za 10 tis. a Vojta byl v hlubokém půl roku a ve sporťáku 4 měsíce ani ne. Ale je to už po jednom dítěti před náma. Původní cena 25tis. ale je fakt velmi zachovalý. Jak říkám nafotím... do kolika tis. bys tak chtěla investovat? kolem 5 tis si myslím?
Tak dej fotku a v jakém je stavu? Kouknu a dám ti vědět,,se mi taky musí líbit.
Marci, tak jsem zjistila, že sporťák nemá polohovatelné nožky..to je naprd..tak se na to vyprdni, ale moc díky za nabídku!
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
červík píše:
MarcelaK píše:
červík píše:
MarcelaK píše:
Marci, tak jsem zjistila, že sporťák nemá polohovatelné nožky..to je naprd..tak se na to vyprdni, ale moc díky za nabídku!
no to nemá to je pravda... tak nic - si ho nechám no, chtěla jsem si koupit jiný tak ať seženeš přeju
no to nemá to je pravda... tak nic - si ho nechám no, chtěla jsem si koupit jiný tak ať seženeš přeju
Ahoj já tady mám čtyřkombinaci v zeleno-béžové barvěm na nafukovacích kolech (bambino AYGO).. je to taška na mimi, hluboká korba, sporťák a autosedačka. mám k tomu tašku, deštník vše v barvě. není nikde zničený jen trošku odřená kolečka od sněhu jsme Listopadoví..
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru