Ach jo, vy mě strašíte. Pokud Bibina v noci porodí pujdu zítra odpoledne...snad to tak vyjde a nebudu muset být víkend ve strachu... Děkuju
No původně jsem ti chtěla napsat, že pokud je to nomání MS, bez jiných příznaků, tak bych normálně nešla, ale holky se tady jasně shodly, že ano.. Jenže kolikrát ta ženská ani neví, že je těhotná. A ty jsi byla fak chvilenku... Návštěvou dr. fakt nic nezkazíš.
No já se bojím revize, pak bych měla zákaz na dlouho a utěšuju se tím, že to bylo tak brzo že hodně ženských o tom ani neví a taky to odejde...
to ti právě řekne doktorka, revize být nemusí pokud vše odejde bez problémů a samo, ale kdyby tam něco zůstalo je to hodně nebezepečné. Návštěvou mudr. nic nezkazíš. řekne ti že bud v pohodě, že všechno odešlo a nebo ne no :-( ale bude to dobrý, neboj :-)
Rozhodnuto, zítra jdu i kdyby co by. Já jsem tak trochu doufala že třeba ty testy byly falešně pozitivní a byla to jen MS ale podle všeho nee... Zítra se ozvu jak jsem dopadla, uf uf...boji bojim....
Rozhodnuto, zítra jdu i kdyby co by. Já jsem tak trochu doufala že třeba ty testy byly falešně pozitivní a byla to jen MS ale podle všeho nee... Zítra se ozvu jak jsem dopadla, uf uf...boji bojim....
určitě to dobře dopadne ... a budeš aspoň v klidu, že jsi nic nezanedbala
Předmět příspěvku: Re: Tak jo a už ne a já nevím co stím
Napsal: čtv 24. bře 2011 14:31:44
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Marketa píše:
Neboj, určitě bude vše v pořádku a navíc budeš vědět, že jsi opravdu zdravá
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Já prodělala to stejné co ty,u dr. jsem nebyla,konzultovala jsme to a říkala,že pokud mě nebude nic bolet,tak to odejde samo,TObík se nám zadařil hned potom,o nějakým čakání nemluvila,už mám po porodu a je to zdravej škovnej hodnej klučík:o)
Předmět příspěvku: Re: Tak jo a už ne a já nevím co stím
Napsal: čtv 24. bře 2011 16:42:10
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
já bych se objednala k doktorce. řekni, že jsi měla pozitivní test, ale že jsi hned potratila, ať si tě zkontroluje. pro tvůj klid, radši vědět, že je vše v pořádku, než riskovat nějaký další komplikace, víš jak. a jinak si myslím, že klidně můžete hned zase snažilkovat, u ranných potratů si myslím, že není třeba taková regenerace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru