Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
ahoj holky, posledni dobou sem moc neprispivam, fakt nemam cas a tak nejak celkove energii, ale snad si to aspon nektera prectete a poradite.... cas od casu (posledni dobou casteji) mame velke rozepre s chlapem... jednak kvuli financim, ktere stavi pred vse ostatni a jednak kvuli piti. neumi pit, nema klapku, kdyz je lehce ovinenej, tak je to v pohode, je s nim sranda apod, ale posledni dobou to docela casto prehani... opije se jako , je neprijemny, na me hnusny naposledy vcera.. byli jsme s partou ve vinnem sklipku... vsichni odesli do autobusu po svych, jen jeho nesli narkl me, ze jsem se tam s nekym cicmala, nekde prej v koute, no vubec to neni pravda, to uz mel asi vidiny... ted vede reci, ze si to nezaslouzim, ze me a holky trapi (mj. me vcera poslat do pr.... i s detma) a ze radsi odejde... k rodicum... holky on se zblaznil, i okoli rika, ze je "divnej", co mam delat? jak se pozna alkoholik? a on je taky workoholik... ja nevim, co mam delat k psychologovi/psychiatrovi by v zivote nesel..
To mě moc mrzí, tohle chování pod vlivem alkoholu znám, a mrzí mě, že je takový, že si to neodepře, když ví, že vám dělá peklo Nedovolím si ti radit, protože tebe ani tvého muže tolik neznám, ale strašně moc ti držím palce, ať to vyřešíš ke své a hlavně holek spokojenosti
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
Theodwyn píše:
To mě moc mrzí, tohle chování pod vlivem alkoholu znám, a mrzí mě, že je takový, že si to neodepře, když ví, že vám dělá peklo Nedovolím si ti radit, protože tebe ani tvého muže tolik neznám, ale strašně moc ti držím palce, ať to vyřešíš ke své a hlavně holek spokojenosti
dekuju ... vis, on se chova jak utrzeny ze retezu... jako by nikam nesmel a ja ho drzela na zamek doma... pritom si chodi s kamarady na pivo jak chce... ted bude tyden v praci, tak doufam, ze se trochu probrere a srovna si to v hlave.
Žabičko, to mě moc mrzí, alkohol je svinstvo... já se takhle hodně rozhádala s mojí mamkou, naštěstí už je to zase v cajku, musíte s i s chlapem pořádně promluvit.... POdle mě ho něco trápí... Moc vám držím palečky
PjóDatlé píše:
Žabičko, to mě moc mrzí, alkohol je svinstvo... já se takhle hodně rozhádala s mojí mamkou, naštěstí už je to zase v cajku, musíte s i s chlapem pořádně promluvit.... POdle mě ho něco trápí... Moc vám držím palečky
kdyz on je takovej vecne nespokojenej, ma to v povaze, takze ho vlastne porad neco trapi bud se mu v praci nedari to ci ono, trochu i zdravotni problemy, neshody s brachou i svarou... furt neco my si promlouvame docela casto, fakt v klidu, docela ho rozeberu, 2 mesice relativni klid a pak zas.... a me uz to fakt nebavi. dekuju za podporu
my měli období, když jsem potřetí otěhotněla, že dost pil, i teď někdy přebere, když pije, tak jak když je to naposledy v životě, tak do bezvědomí.Pak si nic nepamatuje, mele blbosti a je nepříjemný.Já už ho v tomhle stavu úplně ignoruju, dělám, že neslyším, nevidím a on pak s kecama zaleze chrápat a je klid.Neporadím, bohužel, ale třeba je to jen nějaký období, kdy to prostě neukočíruje, drž se
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Renatamor píše:
my měli období, když jsem potřetí otěhotněla, že dost pil, i teď někdy přebere, když pije, tak jak když je to naposledy v životě, tak do bezvědomí.Pak si nic nepamatuje, mele blbosti a je nepříjemný.Já už ho v tomhle stavu úplně ignoruju, dělám, že neslyším, nevidím a on pak s kecama zaleze chrápat a je klid.Neporadím, bohužel, ale třeba je to jen nějaký období, kdy to prostě neukočíruje, drž se
takze to same v bledemodrym ja bych se na nej i vys...., jenze me proste vadi, jak dela ostudu, sobe a mne ted bude tejden pryc, tak se snad trochu vzpamatuje
zabka píše:
Renatamor píše:
takze to same v bledemodrym ja bych se na nej i vys...., jenze me proste vadi, jak dela ostudu, sobe a mne ted bude tejden pryc, tak se snad trochu vzpamatuje
snad se to srovná, je to s nima potíž a práce horší než s dětma
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
kdyz on je takovej vecne nespokojenej, ma to v povaze, takze ho vlastne porad neco trapi bud se mu v praci nedari to ci ono, trochu i zdravotni problemy, neshody s brachou i svarou... furt neco my si promlouvame docela casto, fakt v klidu, docela ho rozeberu, 2 mesice relativni klid a pak zas.... a me uz to fakt nebavi. dekuju za podporu
to je těžký no, neznám ho, ani tebe, ale moc přeju, ať to nějak vyřešíte
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru