holky měli jste tady někdo pátou nemoc ??? jak to doporavdy vypadá??? prý je to bez teplot a vyrážka na obličeji a pak se posunuje dolů po těle ... Matýsek měl včera zvýšenou teplotu (dneska zatí nic), ale od rána má červené líčko (jen jedno) a trošku i teplé ... je pravda že mu leze stolička ... tak třeba je to od toho ... kvůli té páté nemoci už skoro třetí týden nechodíme ani do kroužku do školky, prý je to v těhotenství nebezpečné ... sice dr. říkala že by to mělo být nebezpečné jen v začátku těhu, ale člověk nikdy neví co myslíte a co poradíte ...
Já ji měla... měla jsem tváře rudofialové, jako by mě pořádně vyliskali... asi tak tři dny, pořád jsem byla jak spařené rajče, a pak se postupně objevila krupička na krku, hrudi, rukou, břiše, až dolezla až na nohy a na některých místech (předloktí, lýtka) se slila v jeden velký flek... a svědilo to, ale ne zase tak moc... trvalo to přes týden... horečky jsem neměla... a asi ještě měsíc nebo dva při větší tělesné námaze se mi ta vyrážka jakoby objevila znovu na předloktích a lehce svědila... ale ty tváře jsem měla červené snad obě naráz... a dost výrazně... skoro nikdo z doktorů nevěděl, co to je, prý nějaká alergická reakce, až jsem přišla na očkování s naší Gabčou a naše dětská na mě hned vyrukovala s tím, že mám pátou nemoc (to jsem měla jen červené tváře)... a bylo to tak... ale nic se s tím nedělalo, prý maximálně by mi moje obvodní mohla napsat něco proti tomu svědění, ale protože jsme doma měli Flonidan, co je na alergie, tak prý si můžu brát i tohle... tak jsem si to asi dvakrát vzala, ale pak už to zas tak nějak moc nesvědilo a tak nebylo potřeba...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru