včera byl Matýsek bez teplot a měl opět jen trošičku červenou jednu tváříčku, ale dneska ráno obě tváře červené a už i ručičky a nožičky a teplota opět zvýšená , takže jsme vyrazili k dr. Dr. zkontrolovala jestli nemá spálu ... nemá ... a říkala že je to nakonec šestá nemoc, že pátá prý se projevuje jinak ... takže budeme izolováni týden doma od dětí ... jen mě mrzí že je zrovna venku tak krásně ... ale snad když pak bude bez teplot tak můžeme na chvíli ven ... dr. jen říkala že nemáme chodit na sluníčko ... a to jsme zrovna v sobotu chtěli jen do ZOO , tak snad bude příští týden taky tak pěkně a už nám to vyjde
tak to my měli 4dny 38teplotu a pak se osypal, ale do druhýho dne byla vyrážka pryč
no právě proto jsem si říkala že je to ta pátá nemoc, navíc tady ve školce pátá nemoc je ...a my tam chodíme do kroužku ... a právě proto jsme tam už skoro tři týdny nebyli
Předmět příspěvku: Re: takže nakonec máme šestou nemoc
Napsal: čtv 31. bře 2011 13:07:23
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
renďousek píše:
ivkahof píše:
tak to my měli 4dny 38teplotu a pak se osypal, ale do druhýho dne byla vyrážka pryč
no právě proto jsem si říkala že je to ta pátá nemoc, navíc tady ve školce pátá nemoc je ...a my tam chodíme do kroužku ... a právě proto jsme tam už skoro tři týdny nebyli
já bych porovnala, ale nic jsemtam nenašla ... nezobrazuje se mi to tam
tak už jsem to našla a šlo to zobrazit, ale stejně v tom mám chaos Matýsek má zatím tvářičky a ručičky i nožičky hodně červené, jakoby velký flek ... tak uvidíme jak to bude dále probíhat
Předmět příspěvku: Re: takže nakonec máme šestou nemoc
Napsal: čtv 31. bře 2011 13:46:49
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
renďousek píše:
ivkahof píše:
renďousek píše:
ivkahof píše:
tak už jsem to našla a šlo to zobrazit, ale stejně v tom mám chaos Matýsek má zatím tvářičky a ručičky i nožičky hodně červené, jakoby velký flek ... tak uvidíme jak to bude dále probíhat
Nechápu, jak se to může nezobrazit, když mi to tak najelo ale tys to našla, tak jsi šikulka Právě u tý šestý píšou že je to do dvou let a Onemocnění začíná horečkou, která trvá několik dní a po jejím poklesu následuje generalizovaný výsev makulární vyrážky. a ta pátá Onemocnění se projevuje horečkou, bolestmi hlavy, po kterých asi za týden následuje výsev makulopapulózní vyrážky nejprven na tváři, odkud se šíří přes trup na končetiny.
Nechápu, jak se to může nezobrazit, když mi to tak najelo ale tys to našla, tak jsi šikulka Právě u tý šestý píšou že je to do dvou let a Onemocnění začíná horečkou, která trvá několik dní a po jejím poklesu následuje generalizovaný výsev makulární vyrážky. a ta pátá Onemocnění se projevuje horečkou, bolestmi hlavy, po kterých asi za týden následuje výsev makulopapulózní vyrážky nejprven na tváři, odkud se šíří přes trup na končetiny.
no mě se to nezobrazilo, když jsem klikla na ten tvůj odkaz ... musela jsem to celé zkopírovat a pak to najelo
no Matýsek právě neměl horečku, jen v ten den kdy mu zčervenalo líčko tak měl zvýšenou, druhý den nic a dneska opět zvýšenou a už teda červené nožičky i ty ručičky ... no vlastně je to jedno jestli je to pátá nebo šestá, že dr. řekla že je to šestá, že to pátá není ... no ale na tom že je Matýsek nemocný se stejně nic nezmění ... ale už to aspoň bude mít za sebou a myslíš teda že když teploty nebude mít, tak že můžeme příští týden na chvíli na zahradu, někde do stínu dr. je říkala ať se izolujeme od dětí a nechodíme na sluníčko
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru