Podle mě měl Matýsek pátou nemoc, protože to odpovídá. U šesté není výsev na tvářích, navíc jsou nejdřív horečky 3-4 dny a pak výsev.
no já si to taky právě myslela, ale když jsem to dr. řekla, tak říkala že ne, že je to šestá, pátá prý se projevuje jinak no stejně myslím že je to celkem jedno jestli jeto pátá nebo šestá ... hlavně ať je brzy líp
to jo, ale ta tvoje dr. mi v tom dělá krapet bordel Tak hlavně, aby byl ok
z toho si nic nedělej, já jsem taky byla přesvědčená že je to pátá nemoc jo jo hlavně aby byl ok
Hm... podle mne máte pátou, ale důležité je, že za ať je pátá nebo šestá, tak za chvíli bude pryč (při šesté ta vyrážka nebude na nožkách a zmizí za dva až tři dny, při páté za týden), tak vydržet, vydržet... děti to snášejí líp než dospělí...
Hm... podle mne máte pátou, ale důležité je, že za ať je pátá nebo šestá, tak za chvíli bude pryč (při šesté ta vyrážka nebude na nožkách a zmizí za dva až tři dny, při páté za týden), tak vydržet, vydržet... děti to snášejí líp než dospělí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru