Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
ahojky, pred tydnem jsem tu psala o chlapovi, ze je to vse naprd. tak koho to zajima, tady je pokracovani . po tom sklipku, kdy se opil jako dobytek a do busu ho nesli, odjel na 3 dny do prace (nemecko). vedel, ze to pos... a kazdy den mi psal SMS (tu mi nenapsal uz hezkych par let). ze vi, ze je to spatne, a ze az prijede domu, bude jinej. ve stredu prijel domu, byl uplne hotovej. zdrcenej, nestastnej, nespokojenej sam se sebou. privezl mi kytku a holkam coko vajicka. mel cas o tom vsem popremyslet. bal se me, bal se, co mu reknu, jestli ho tentokrat do te pr... neposlu ja. vecer jsme si dali kafe a on zacal povidat. takhle otevrene, jako v tu stredu, jsme spolu za celych 10 let vztahu nemluvili. rekl mi, ze me miluje. ze se chce zmenit, protoze vi, ze to co dela, neni dobry, ze se chova jako magor. brecel. muj chlap tvrdak, nekdy ignorant, brecel. ze je malo s nami, se mnou, prilis o sebe nedba (je mu jedno, jestli si vycisti nebo nevycisti zuby, roste mu pupek, chodi zarostly, hadry mu nic nerikaji - ale nic z toho jsem mu nikdy nevycetla)... a co se tyce alkoholu, poprve za svuj zivot si priznal, ze ma problem. ze se neumi napit... ze kdyz se nad tim zamysli, bylo posledni dobou jen malo akci, ze ktere dosel domu strizlivy, ze jsem krasna zenska a ze by neprezil, kdybych sla za nekym jinym. my jsme si ted s holkama totiz udelaly takovou particku a chodime cvicit a zruba 1x za mesic do hospody. a on na me holky ZARLI. vidi, ze mam taky svoje aktivity a trochu znejistel. zatim je fakt jak vymeneny . jako jasne - zaklad cloveka, ten se nikdy nezmeni - ale fakt se moc snazi. i s holkama je vic a my jsme si vcera udelali vylet na motorce. pane boze dej, at to svetlo, ktere se mu v hlave rozsvitilo, nezhasne.
Tak to je super,taky řešíme nco podobného,promluvíme o tom,dva dny OK a pak jako by rozhovor nebyl a jsem tam kde jsme byli.Tak přeji,ať se polepší a uvědomí si,co má doma
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
simpina píše:
Tak to je super,taky řešíme nco podobného,promluvíme o tom,dva dny OK a pak jako by rozhovor nebyl a jsem tam kde jsme byli.Tak přeji,ať se polepší a uvědomí si,co má doma
simpi, my taky. vzdy jsme to probirali, mesic dva klid a pak znovu. ale ted je to fakt jiny. drzim vam moc palce, at to i vy vyresite
simpi, my taky. vzdy jsme to probirali, mesic dva klid a pak znovu. ale ted je to fakt jiny. drzim vam moc palce, at to i vy vyresite
U nás se to zbortilo po narození malé,když ještě teď nespí(2,5)roku,já totál.unavená a jeho jediné co ho zajímá je,co bude k jídlu.S ničím nepomůže a ještě ode mě večer žádá manželské povinnosti a na to už fakt nemám.Vím,že se to tím hroutí,ale přemáhat se když to tak necítím,to fakt nejde.Nejhorší je,že v krátkodobé chvilce usmíření či klidu či jak to nazvat,jsem otěhotněla podruhé.Veškeré potíže co jsem měla(genetika-podezření na vadu,špatné tripl testy,tvrdnutí od 16 tt.,....snad všechny potíže si teď vyžírám),tak se to celkem uklidnilo.Ale už to pomalu zase najíždí do starých kolejí a až se malej narodí,tak to už fakt nedám.Už teď jsem ve stresu jak to budu dělat,když teď už jsem KO.Raději jsem měla zbalit malou a jít včas,tak trochu lituji.Chci aby to bylo jako dříve,ale to se musí snažit oba,jeden bohužel nic nesvede a já už na to neustálé řešení nemám nějak sil.
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
simpina píše:
zabka píše:
simpina píše:
U nás se to zbortilo po narození malé,když ještě teď nespí(2,5)roku,já totál.unavená a jeho jediné co ho zajímá je,co bude k jídlu.S ničím nepomůže a ještě ode mě večer žádá manželské povinnosti a na to už fakt nemám.Vím,že se to tím hroutí,ale přemáhat se když to tak necítím,to fakt nejde.Nejhorší je,že v krátkodobé chvilce usmíření či klidu či jak to nazvat,jsem otěhotněla podruhé.Veškeré potíže co jsem měla(genetika-podezření na vadu,špatné tripl testy,tvrdnutí od 16 tt.,....snad všechny potíže si teď vyžírám),tak se to celkem uklidnilo.Ale už to pomalu zase najíždí do starých kolejí a až se malej narodí,tak to už fakt nedám.Už teď jsem ve stresu jak to budu dělat,když teď už jsem KO.Raději jsem měla zbalit malou a jít včas,tak trochu lituji.Chci aby to bylo jako dříve,ale to se musí snažit oba,jeden bohužel nic nesvede a já už na to neustálé řešení nemám nějak sil.
Vandi - moc moc ti to přeju Jani - tobě taky rozumím, měli jsme to přesně jak to popisuješ co se malý narodil. Přestala jsem se snažit, bylo to hrozný. Pak jsme měli moment, kdy to zase chvíli šlo a rozhodli jsme se pro druhé, hned to nešlo, takže zase zpátky úpadek, že už jsem si říkala, jestli to všechno má nějaký smysl a že třeba to druhé s ním mít ani nemám Jenže pak jsem otěhotněla a to bylo jak mávnutí kouzelným proutkem, najednou všechno lze, o malého se stará jako nikdy, dokonce mě ráno nechá vyspat a vstane s ním, hodně mi pomáhá, je to prostě úplně jiné...a hezké. Cítím se šťastná...Někdy je to fakt těžký přijít na to, jak tu kartu otočit, aby i ten druhý měl zájem na vztahu pracovat. Protože jeden to vážně neutáhne
simpina píše:
zabka píše:
simpina píše:
jak pises, musi se snazit oba. nemuzes dat malou nekomu na par dni na hlidani? ze byste si udelali nejaky prodlouzeny vikend, nebo aspon vylet. abyste byli jen spolu a vsechno si v klidu rekli... ono s detickama je to tezky, ja vim oni tohle proste nikdy nepochopi, ze vecer je clovek unaveny a uz nema na nic silu, je sebou placnout do perin. udelej si nejaky kousek zivota jen a jen pro sebe a bude lip a treba i jeho trkne, ze by se taky jednoho dne mohlo stat, ze prijde z prace domu a tam nikdo nebude ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru