Holky, chytla jsem od prcků střevní virozu. Od včera zvracím, celou noc, a teď i ráno. Vzala jsem si Torecan čípek proti zvracení. Jenže jsem mezitím šla na záchod, tak nevím, jestli mi bude účinkovat. Snažím se po douškách pít slazený čaj, z coca coly se mi dělá ještě víc na zvracení. Prosím, poraďte mi ještě něco. Já už jsem slabá jako moucha a nemůžu
Radu to je mi lito - ja poradim jen zazvorovy nebo hermankovy caj. ale opravdu to funguje
jo a endiaron nebo hylak ale vic uz me nenapada
Haničko, děkuji Ti moc. jdu mrknout, jestli máme eřmánek.
Heřmánkový čaj Heřmánek upravuje zažívání, působí protizánětlivě, proti bolestem, při nevolnosti a zvracení. Stimuluje funkce jater a pomáhá při kolikách a plynatosti. Bývá považován za přírodní aspirin. Hojí a utišuje bolesti. Je oblíbený u dětí, pozor ale, zda na něj vaše dítě není alergické.
Radu to je mi lito - ja poradim jen zazvorovy nebo hermankovy caj. ale opravdu to funguje
Heřmánkový čaj Heřmánek upravuje zažívání, působí protizánětlivě, proti bolestem, při nevolnosti a zvracení. Stimuluje funkce jater a pomáhá při kolikách a plynatosti. Bývá považován za přírodní aspirin. Hojí a utišuje bolesti. Je oblíbený u dětí, pozor ale, zda na něj vaše dítě není alergické.
abys mi to verila
no ty jsi zlatíčko. a něco na útlum dětí, aby daly pokoj a nechaly maminku, to tam nemáš?
abys mi to verila
no ty jsi zlatíčko. a něco na útlum dětí, aby daly pokoj a nechaly maminku, to tam nemáš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru