ahoj holky tak mě dnes napadla možná hloupá a jednoduchá anketa,ale přiznám se bez mučení,ráda si počtu- jsem zvědavá je to psáno stroze,ale samozřejmě budu ráda,pokud se rozepíšete 1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE 3.Depilace různých částí těla? 4.Tetování? 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? 6.Solárko u chlapů? 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? Na tuhle anketu mě přivedla moje stále se zvyšující obliba Bosy,tím pádem i častější návštěvnost různých cvičících center.Nezaujatě pozoruju sortu dnešních chlapů a už to dávno není co to bývalo Prostě mě zajímá váš pohled na chlapi,co se vám líbí,nelíbí,co byste ještě zkousli a co už je moc.Díky všem za účast
1. ne nelíbí se mi ani na mužích ani na ženách 2. u svého chlapa bych to nechtěla a to je docela vlk šedivák ale jinak mi to nevadí 3. proč ne ale když má chlap oholený nohy příjde mi to divný ale tvář mám ráda oholenou 4.nevadí mi ale já bych se tetovat nedala ale je to na každém zda má nebo ne a kdyby můj chtěl asi bych mu to nevymlouvala je to jeho rozhodnutí a jeho tělo 5. tak něco mezi jsem kus ženské takže sušinku bych vedle sebe mít nechtěla takže pořádného chlapa ale žádného blbce 6. moc nemusím příjde mi to opálení nepřirozené něco jiného je opálení od sluníčka 7. rozhodně krátk vlasy ale zase ne úplně strojkem prostě nějaké vlasy
1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí Ano - záleží na tom, jak ten chlap vypadá, ale určitě né tam, kde myslíš :D 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE Ne 3.Depilace různých částí těla? Ano 4.Tetování? Ano 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? Ehm, no tak toho druhého mám :DDD 6.Solárko u chlapů? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? Dlouhé, ale musí to k tomu chlapovi jít
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí nevadil by 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE NE 3.Depilace různých částí těla? ANO 4.Tetování? ANO 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? sportovec 6.Solárko u chlapů? NE u nikoho 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? zalezi na jakym chlapovi
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí - no nějak ani nemusím, můj má akorát dvě naušnice v uchu, ale to ještě skousnu, ale víc by se mi nelíbilo 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE - barvení se mi vůbec nelíbí, peroxid blonďáci nebo pánové co chtějí popřít svůj věk, podle mě děs a hrůza 3.Depilace různých částí těla? - tak některá místečka se mi líbí na chlapovi spíš vyholené a s tím mu většinou i pomáhám , ale oholené nohy, ruce nebo hrudník, to mi zase už přijde divné 4.Tetování? - tetování nevadí, pokud není celej jak obrázek zmalovanej
5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? - ani jedno, jsem pro zlatý střed, kdy má chlap svaly z práce a ne z každodenního mučení se v tělocvičně a vyhnané kdo ví jakýma sračkama a vychrtlé brejlounky taky nemusím, bych se bála, že bych mu něco mohla udělat třeba 6.Solárko u chlapů? - můj chlap jen vyleze na pár minut před barák a je černej jak cigán, takže u nás solárko nehrozí a opálení ze solárka je strašně nepřirozené 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? - jedině krátké vlasy, na máničky jsem si nikdy nepotrpěla, nikdy se mi dlouhovlasatí nelíbili
1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí Ne... 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE Ne... 3.Depilace různých částí těla? Neeee.... 4.Tetování? Spíš ne, ale možná kdyby nějaké měl už dřív, tak bych to přešla s klidem... 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? Těžko říct, hlavně aby mi byl sympatický a líbil se mi a přitahoval mě... jednu dobu jsem toužila po jaderném fyzikovi, děsně mě totiž berou chlapi, kteří rozumí věcem, o kterých nemám ani tušení... 6.Solárko u chlapů? Ne, k chlapům mi to nějak nesedí... 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? To je jedno, ale když dlouhé vlasy, tak udržované... ale zase jednu dobu mi vadilo, když měl chlap delší vlasy, než já...
Takže když to shrnu, tak se mi líbí takoví normální inteligentní chlapi, rozumní, zodpovědní, slušní, gentlemani, muži, na kterých můžu něco obdivovat a umí vzít za práci, nebojí se ušpinit, zpotit na horské túře, nejsou to žádní načančaní metrosexuálové a nebo zase neudržovaní nečesaní homelessáci... Tak si to přeber
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
zaneta píše:
ahoj holky tak mě dnes napadla možná hloupá a jednoduchá anketa,ale přiznám se bez mučení,ráda si počtu- jsem zvědavá je to psáno stroze,ale samozřejmě budu ráda,pokud se rozepíšete 1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE 3.Depilace různých částí těla? 4.Tetování? 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? 6.Solárko u chlapů? 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? Na tuhle anketu mě přivedla moje stále se zvyšující obliba Bosy,tím pádem i častější návštěvnost různých cvičících center.Nezaujatě pozoruju sortu dnešních chlapů a už to dávno není co to bývalo Prostě mě zajímá váš pohled na chlapi,co se vám líbí,nelíbí,co byste ještě zkousli a co už je moc.Díky všem za účast
1. Ne 2. Ne 3. Ne 4. Záleží na tom , co a kde. 5. Ani jeden.. 6. Klidně jo. 7. Krátký
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
1.jeden můj "známej" ho měl v bradavce. U něj to působilo fakt sexy, byl mladej, krásnej, vypracovanej, opálenej.. ale jinak to u chlapů nemusím. Tak asi ani NE 2.Já mám u chlapů ráda max. "strniště", takže vousů ani NE a vlasů - nooo, já mám ráda přirozenou krásu, takže ani šedivějící chlap mi nevadí. Takže celkově - NE 3.Tak ta není od věci - ANO 4.Já ho mám a u chlapa by mi nevadilo, pokud by ho neměl v obličeji, nebo přes celý části těla (ruce, záda..) ANO 5.Ani jedno ani druhý. Můj chlap je oplácanej, ale svalnatej dobrosrdečnej a inteligentní pohodář.. takový já můžu. 6.NE, mám ráda přirozené opálení. 7.záleží na typu člověka... ovšem já osobně preferuju krátký sestřih u chlapa.
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
zaneta píše:
ahoj holky tak mě dnes napadla možná hloupá a jednoduchá anketa,ale přiznám se bez mučení,ráda si počtu- jsem zvědavá je to psáno stroze,ale samozřejmě budu ráda,pokud se rozepíšete 1.Piercing u chlapa ANO/NE..milovnice můžou napsat,na kterých místech se jim líbí Můj nemá. Nelíbí se mi, ale už jsem chlapy s piercingem měla a to mi nevadilo 2.Barvení vlasů/vousů u chlapů ANO/NE Můj ani jedno. Vlasy-melíry, proč ne? Vousy NE 3.Depilace různých částí těla? Můj nic. Jinak by mi nevadilo podpaždí a rozkrok 4.Tetování? Můj nemá.Taky nemusím. Ale když má někdo malý decentní, tak mi to nevadí. 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál? Taky něco mezi. Můj chlap není ani jedno Jinak já nemám vyhraněný typ 6.Solárko u chlapů? Můj opět nic. A taky jen tak decentně by mi nevadilo. 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih? Můj má krátké. Prožil si i období dlouhých vlasů. Mně se líbí i krátkovlasí i dlouhovlasí (dlouhovlasí jen upravení) Na tuhle anketu mě přivedla moje stále se zvyšující obliba Bosy,tím pádem i častější návštěvnost různých cvičících center.Nezaujatě pozoruju sortu dnešních chlapů a už to dávno není co to bývalo Prostě mě zajímá váš pohled na chlapi,co se vám líbí,nelíbí,co byste ještě zkousli a co už je moc.Díky všem za účast
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
hany bany píše:
1.NE nelibi takze nikde 2.nejlepsi jsou chlapy pres 60 s vanilkovym odstinem a bilejma vousama NE! 3.Depilace různých částí těla?HIHI no to snad vubec ne!a chlap kterej se vyholuje chudaci aby si pripadali vetsi tak to udelaj a je to jeste horsi 4.Tetování?NE!nelibi se mi ani u zensky ani u chlapa 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál?nejlepe charismaticky umelecky zalozeny sexy brylaty sympaticky intelektual 6.Solárko u chlapů?Ne!ja jsem snehurka tak vedle sebe nechci krale pomerancu 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih?dlouhe vlasy jedine tak po krk a vlnite - dokazu si presne predstavit jak by to melo vypadat jinak jezek neee asi tak delsi urcite a uricte tmave!nelibi se mi ani blondaci ani zrzouni A CO U ME UPLNE TOCI A CO NESNASIM -kdyz se o sebe nejakej chlap tak moc nestara a je mu treba fuk ze ma mastne vlasy pachne nebo nema nejaky zuby nebo chodi spinavej fuj fuj fuj aaa to bych vyletela z kuze kdyz vidim zenskou co si vedle sebe vede neco takovyho a dlouhe mastne vlasy v culiku a jak psala leco zasek na osmdesatky devadesatky aaa to je strasny nebo chlap v dzinovine
To jsem se zasmála Jinak zrzouni za to nemůžou, že jsou zrzaví. Jednoho jsem měla a člověče, mně to vůbec nepřišlo
1.NE nelibi takze nikde 2.nejlepsi jsou chlapy pres 60 s vanilkovym odstinem a bilejma vousama NE! 3.Depilace různých částí těla?HIHI no to snad vubec ne!a chlap kterej se vyholuje chudaci aby si pripadali vetsi tak to udelaj a je to jeste horsi 4.Tetování?NE!nelibi se mi ani u zensky ani u chlapa 5.Spíše drsný sexy kulturista nebo brýlatý sympatický intelektuál?nejlepe charismaticky umelecky zalozeny sexy brylaty sympaticky intelektual 6.Solárko u chlapů?Ne!ja jsem snehurka tak vedle sebe nechci krale pomerancu 7.Dlouhé vlasy nebo krátký sestřih?dlouhe vlasy jedine tak po krk a vlnite - dokazu si presne predstavit jak by to melo vypadat jinak jezek neee asi tak delsi urcite a uricte tmave!nelibi se mi ani blondaci ani zrzouni A CO U ME UPLNE TOCI A CO NESNASIM -kdyz se o sebe nejakej chlap tak moc nestara a je mu treba fuk ze ma mastne vlasy pachne nebo nema nejaky zuby nebo chodi spinavej fuj fuj fuj aaa to bych vyletela z kuze kdyz vidim zenskou co si vedle sebe vede neco takovyho a dlouhe mastne vlasy v culiku a jak psala leco zasek na osmdesatky devadesatky aaa to je strasny nebo chlap v dzinovine
To jsem se zasmála Jinak zrzouni za to nemůžou, že jsou zrzaví. Jednoho jsem měla a člověče, mně to vůbec nepřišlo
vsak jjo januli to je jasny ze za to nemuzou ale pro me jsou totalne neperitazlivy ale blondaci to stejne tak si nemaji co vycitat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru