Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Radu, u nás (v Úvalech) bys byla absolutně bez šancí - brali děti o rok starší než je Pepánek, ostatní mají smůlu. A zrušili přednost zaměstnaných mamin, prostě přednost mají starší děti - vzali jen ty, kterým budou 3 už v květnu.... Jsem ráda, že se stěhujeme do Prahy, kde my Kamču vzali... Jinak bych musela asi platit soukromou školku....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Radu mám to samý..příští rok mi končí v kvěetnu rodičák a Dandu mi nevzali....takže zažádám v práci,jestli můžu jí na poloviční úvazek a musíme to nějak skloubit s Ondrovou a mamčinou prací doma být nemůžu,to bych měla prde peníze a hlídání nemám...takže to uděláme na tři měsíce takto...aspoň nějaká koruna
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Raduška píše:
ivkahof píše:
Raduška píše:
ivkahof píše:
:r: jakto? to je práce tohleto
Ivu, je moc dětí a nebylo místo Obrečela jsem to, ale co můžu dělat Prodloužím si o půl roku rodičovskou dovolenou a půl roku budu doma za darmo a v září příští rok nám ho snad vezmou
a že vám nedali přednost jako zaměstnaný a zároven , když tam chodí Lucinka?
Jediný kritérium tam byl datum narození. a sousedka má rodičák na 4 roky a chlapečka jim vzali. Nejsem na ně naštvaná, to ani nemůžu. ale štve mě ten systém Lucinka bude moc smutná, na brášku ve školce se moc těšila
to je opravdu děs, už jsem to tady dneska psala, minimálně tři roky vědí, že je moc dětí a neudělali s tím vůbec nic, to bych se po....je mi to líto a hlavně, když ty jako pracující musíš být doma, zatímco ten kdo doma je, má dítě ve školce, to je smutné...
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Tak popravdě by bylo celkem naivní si myslet, že ho vezmou.
Holky, nechci být hnusná ale je tu názor: ví už tři roky, že je moc dětí a nic s tím neudělají.
My všechny ale víme úplně stejnou dobu, že je hodně dětí a co s tím která udělala? Snad jedině Síma si zajistila poměrně levnější soukromou školku a byla se tam zeptat v dostatečném předstihu, aby ji vzali. A to je Klárka v září.
Radu mám to samý..příští rok mi končí v kvěetnu rodičák a Dandu mi nevzali....takže zažádám v práci,jestli můžu jí na poloviční úvazek a musíme to nějak skloubit s Ondrovou a mamčinou prací doma být nemůžu,to bych měla prde peníze a hlídání nemám...takže to uděláme na tři měsíce takto...aspoň nějaká koruna
Péťo, manžel je tak pracovně časově vytížený, mamka pracuje na úřadě a bydlí v jiném městě a tchýně v Západních Čechách, tak u nás to bohužel zkombinovat nejde. Poznámka tipu, že jsem byla naivní, když jsem si myslela, že mi ho vezmou, mě hodně ranila, ale na rovinu, poznámky tohoto tipu už seru. ano, jsem sprostá, ale dneska je to hodně citlivé, nikdy jsem ničeho nezneužívali, žádných dávek, snažili jsme si poradit sami se vším a jen jsem chtěla od státu školku pro svoje děti, abych mohla pracovat. Jsem smutná, ale musím se s tím poprat sama s mým manželem. PS: loni vzali únorového chlapečka, proto jsem si trouffala být tak naivní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru