já lilek miluju, ale manža ne-e. Tak si ho dělám, když jsem doma sama. Právě že je takovej masitej a to maso jinak nejím. Nejradši na grilu, jenom máznout olivovým olejem a česnekem, mnaaam. Nojiskovi ho dělám normálně i do těstovin s rajčatama a cuketou na italsko. A znám ho vydlabanej a plněnej mletým a nahoru zapíct s romadurem, to je taky famozni
a napadá tě čím to okořenit, když gasinka nemá ráda provensálský?
čímkoliv. to mletý kořením normálně jako mletý, do těstovin dávám čerstvou bazalku.
A nebo se nám Katka naučí papat provensálský , vid kači?
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
JaninkaU píše:
janka.82 píše:
Dneska dělááááááááám
a jak se povedl?
Ani se neptej Nepovedlo se mi to... jsem střevo Mně to docela chutnalo, ale chlapovi né. Tys ten lilek orestovala nasucho, že? Já tam dala trošku oleje, ale on to všechno vysál... Takže to bylo mastnější. Pak jsem zapomněla posypat tím kořením, hlavně, že jsem si ho koupila Ale špatné to nebylo. Chlapovi podle mě asi nejela ta niva, moc to nemusí. Tak to příště upravím a posypu jen eidamem.
Ani se neptej Nepovedlo se mi to... jsem střevo Mně to docela chutnalo, ale chlapovi né. Tys ten lilek orestovala nasucho, že? Já tam dala trošku oleje, ale on to všechno vysál... Takže to bylo mastnější. Pak jsem zapomněla posypat tím kořením, hlavně, že jsem si ho koupila Ale špatné to nebylo. Chlapovi podle mě asi nejela ta niva, moc to nemusí. Tak to příště upravím a posypu jen eidamem.
kapičku oleje jsem dala a to koření je tam důležitý
Tak tohle by mi nechutnalo, s parmezánem jo, ale přijde mi to takový "žádný", to já radši plněný lilek, nebo na grilu nebo do zeleninových směsí. Já bych tam dala ještě něco jiného, aby to mělo šmrnc
moc dobré. Musím si příště víc dát pozor na to vypocení, na některé kousky jsem dala málo soli, tak byli trošku hořký. Fila to taky jedl, ale jenoom bez toho lilku, ten mu nechutnal a udělala jsem k tomu štouchané brambory s cimulkou a kyselou okurku. Fakt to byla mnamka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru