Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Ajka07 píše:
ivkahof píše:
Ajka07 píše:
chudáku, to musela být bolest
Ajuško, byla, co budu povídat ale donesla jsem si od sousedky novikov a to jsem teprve viděla všechny svatý ještěže jedem zítra za babičkou mi to pofouká
ty bláho, aby se z toho šoku neleklo i miminko
dalo by se říct, že teprve teď jsem chudokrevná snad ho to neohrozilo
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
tak jak?Už je to lepší?Já si takhle minulý rok málem amputovala poslední článek ukazováčku...krájela jsem zmrzlé maso a šup,nůž se mi zastavil až o kost a ten kus masa s kůží právě visel jen na tý kůži masivně mi to teklo skoro půl hodiny a když to budu brát zpětně,určitě to bylo na šití,protože dodnes tam mám docela velkou jizvu,která teda opálením ruky téměř mizí,ale je tam od té doby už na zmrzlé s nožem nejdu hojilo se mi to hrozně dlouho,kor když jsem se pořád musela v něčem máchat
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
zaneta píše:
tak jak?Už je to lepší?Já si takhle minulý rok málem amputovala poslední článek ukazováčku...krájela jsem zmrzlé maso a šup,nůž se mi zastavil až o kost a ten kus masa s kůží právě visel jen na tý kůži masivně mi to teklo skoro půl hodiny a když to budu brát zpětně,určitě to bylo na šití,protože dodnes tam mám docela velkou jizvu,která teda opálením ruky téměř mizí,ale je tam od té doby už na zmrzlé s nožem nejdu hojilo se mi to hrozně dlouho,kor když jsem se pořád musela v něčem máchat
Žanet už je to dobrý, jen se do toho nesmím bochnout, to vidím všechny svatý ale jsem na tom líp jak ty, koukám ještěže ti ten prstík zůstal, au au. Já vím, že příště si vemu radši obyč nůž, protože ten keramickej je fáááákt ostrej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru