Prodáme vše co vidíte na fotkách,takže: šaty + spodnička s kruhy + šála + rukavičky + kožíšek. Vše použito jen 2x - zkoušení a obřad, komplet byl v čistírně. Takže žádné poškození! Za celý komplet si představuji 4.5OO,- po domluvě možná i sleva
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
takové podobné šaty jsem měla na své svatbě, i stejnou velikost - byla jsem na začátku 6.měsíce těhotenství, takže do své obvyklé velikosti 34-36 jsem se nevešla ani omylem
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
takové podobné šaty jsem měla na své svatbě, i stejnou velikost - byla jsem na začátku 6.měsíce těhotenství, takže do své obvyklé velikosti 34-36 jsem se nevešla ani omylem
No tak mě byly větší také bych snesla menší,ale nechtěla jsem nic co by škrtilo a v tu dobu jsem si myslela,že už jsem těhotná takže tak Spíš je potřebuji prodat ať se tady zbytečně neválí je mi jich líto Tak snad se někdo ozve no
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru