Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
kac.kaa píše:
já je dělám z kynutého těsta....to je taková bašta a když jsou čerstvé..........................................................mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
kynuté je pracné Kači....listové mám v mrazáku furt :-D upeču je na sraz....jááá se tak těším
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
MarcelaK píše:
kac.kaa píše:
já je dělám z kynutého těsta....to je taková bašta a když jsou čerstvé..........................................................mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
kynuté je pracné Kači....listové mám v mrazáku furt :-D upeču je na sraz....jááá se tak těším
není...mám domácí pekárnu, nasypu a mám vykynuto...
kac.kaa píše:
MarcelaK píše:
kac.kaa píše:
není...mám domácí pekárnu, nasypu a mám vykynuto...
já mám taky pekárnu...a vždycky zapomenu že to můžu dělat v ní...vzpomenu si až mám těsto vykynutý
pellullinka píše:
já miluju skořicový pečivo, takže jdu do toho... a moje švagrová přesně takhle dělá slané, se sýrem a šunkou a taky luxus!!!!!!!!!
taky dělám slané, teda nedělám, nebaví mě to.... páč se to blbě motá...tohle šlo líp jak tam nebylo všeho možného....dělám spíš záviny slané.... ale po tomto asi zkusím i ty slané, už vím jak na to motání ;)
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
pellullinka píše:
já miluju skořicový pečivo, takže jdu do toho... a moje švagrová přesně takhle dělá slané, se sýrem a šunkou a taky luxus!!!!!!!!!
a jak delate to slane, to se jen posype korenim treba grilovacim a da se tam sunka syr a smota? potira se to tez vajickem vevnitr nebo potom pred pecenim?
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru