Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
kalypso píše:
leco píše:
kalypso píše:
leco píše:
kalypso píše:
Času dost,užívej si Mičurine,stejně to dopadne tak,že to fakt doveze Jindříšek s Hašou až po porodu.Myslím,že Oláfek zahradník Já jsem teď dostala takový nápadmjestli letadlo poletí v rozumnou dobu,tak tě přijdu políbit ,jen mezi dvěřma,páč nás bude moc
Jasně! Kafe je u nás rozhodnopádně lepší, než na letišti!!! Kdy přesně to letíte? Středy dopoledne neberu, to máme s Vojtou hudebku ale jinak asi pohoda :)
jak nebereš středy? snad kvůli mému polibku bys ot zrušila ne? ale máš štěstí letíme v úterý Ale kdy to nevím teda,snad v normální hodinu,né jak na Rhodos
A v úterý jako už teď v úterý? Třetího?
Máš s tím problém nějaký? S úterým? Měla bych posunout odlet? Je to až to další úterý,ale jesti poletím v pět ráno,tak opravdu u tebe o půlnoci zvonit nebudu.I když stejně nebudeš spát a budeš překládat .
leco píše:
kalypso píše:
leco píše:
kalypso píše:
leco píše:
kalypso píše:
Času dost,užívej si Mičurine,stejně to dopadne tak,že to fakt doveze Jindříšek s Hašou až po porodu.Myslím,že Oláfek zahradník Já jsem teď dostala takový nápadmjestli letadlo poletí v rozumnou dobu,tak tě přijdu políbit ,jen mezi dvěřma,páč nás bude moc
Jasně! Kafe je u nás rozhodnopádně lepší, než na letišti!!! Kdy přesně to letíte? Středy dopoledne neberu, to máme s Vojtou hudebku ale jinak asi pohoda :)
jak nebereš středy? snad kvůli mému polibku bys ot zrušila ne? ale máš štěstí letíme v úterý Ale kdy to nevím teda,snad v normální hodinu,né jak na Rhodos
A v úterý jako už teď v úterý? Třetího?
Máš s tím problém nějaký? S úterým? Měla bych posunout odlet? Je to až to další úterý,ale jesti poletím v pět ráno,tak opravdu u tebe o půlnoci zvonit nebudu.I když stejně nebudeš spát a budeš překládat .
Nemám, prde! Ale abych byla doma
Doma budeš miláčku,protože nám to letí ve čtyři ráno Ještě by mohla vyjít zpáteční,ale to nic neslibuju,to doletíme kolem 12. A to bude asi Kačka spěchat domů
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
A v úterý jako už teď v úterý? Třetího?[/quote] Máš s tím problém nějaký? S úterým? Měla bych posunout odlet? Je to až to další úterý,ale jesti poletím v pět ráno,tak opravdu u tebe o půlnoci zvonit nebudu.I když stejně nebudeš spát a budeš překládat . [/quote] Nemám, prde! Ale abych byla doma [/quote] Doma budeš miláčku,protože nám to letí ve čtyři ráno Ještě by mohla vyjít zpáteční,ale to nic neslibuju,to doletíme kolem 12. A to bude asi Kačka spěchat domů [/quote] No ty si umíš vybrat čas! Víš, že to zrovna chodím spat a teď, abych kvůli tobě ponocovala
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru