Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Raduška píše:
Motyčka píše:
Raduška píše:
Motyčka píše:
já tedy od Tebe nic nemám, ale registrovaná jsem... ikdyž jsem přemýšlela, jestli bys mi neuháčkovala vestu, ale počkám s tím, až začnu pracovat a vydělám nějaký korunky
Moni, vestu pro Tebe nebo pro Kamču? pokud budeš chtít, určo se pak ozvi ale třeba to do té doby zvládneš sama jak pokračuješ?
pro sebe, pro Kamču bych jí asi zvládla, ale na mne by mi to trvalo dost dlouho... Jinak mám 3 čepice a tím jsem zatím skončila. Máme teď s manželem dost zařizování, takže na háčkování nemám chuť. Ale každopádně své předsevzetí, že se naučím háčkovat, jsem splnila....
Tak něco tak velikého jsem zatím taky ještě nedělala. teda ne že bys byla nějaký ooobr ale psostě zatím jen pidi věcičky
neboj, nosím vel.S, navíc jí chci na košili do práce, takže ani nebude moc velká. Ale ještě počkám, jestli opravdu nastoupím a něco vydělám...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru