Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
zdravim vsechny mam problem - na deloznim cipku mam nejaky vyrustek. zjistili jsme to spolecne s chlapem. na netu jsem ji vycetla, ze je to zrejme zpusobene papillomavirem. nemate s tim nekdo zkusenost? zitra jdu na gyndu. ja fakt musim mit skrz spodek furt neco extra
tak vcera jsem byla u dr. rikal, ze celkove mam cipek zvetseny a delohu taky... ze je to po detech.. jak byly blizko sebe... a ze ten "vyrustek", ze to nic neni, ze jak se tam tvori sekret, tak se nekdy stane, ze se to tam jakoby ucpe... delal mi i UZ... a ze cytologie (delali mi ji v lednu) je ok... a ze si to ohlida... takze snad dobry no. diky vam vsem!
Jo jo, taky jsem to měla, nebo mám, ani nevím... V 19 jsem byla na konizace a v těhotenství s Vikčou jsem s tím jezdila do Brna a všechno bylo v pořádku, žádné bujení. Teď mi cytologie vychází v pořádku...
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
holky diky. ja mam tendence videt vse strasne tragicky. takze se uz vidim v hrobe je fajn vedet, ze nejsem jedina, kdo s tim ma trapeni a ze to bude nejpis ok. diky
já jsem taky po konizaci, asi 6 let... dr ti udělá stěry a podle toho se pozná, jak je to vážný, nemusí to vůbec nic znamenat....určitě si to dr pohlídá neboj.... chodím 2x do roka na kontroly...a zatím dobrý...musím zaklepat....tuk tuk...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru